Θεόδωρος Πυρίλλης: “Συγχαίρω τον Γιάννη Καρούσο – Να εργαστεί για ενοποίηση ολόκληρης της επ. Αμμοχώστου”

Το μήνυμα του Θεόδωρου Πυρίλλη μετά το αποτέλεσμα των εκλογών

photo 12 Δημοτικες Εκλογες 2024, Εκλογές 2024, Θεόδωρος Πυρίλλης
Last updated:

Σε ανάρτησή του ο Θεόδωρος Πυρίλλης συγχαίρει τον Γιάννη Καρούσο για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αμμοχώστου καλώντας τον να εργαστεί για την ενοποίηση ολόκληρης της επαρχίας Αμμοχώστου.

Αυτούσια η ανάρτησή του:

“Η Επαρχία Αμμοχώστου επέλεξε ως Πρόεδρο του Επαρχιακού Συμβουλίου, τον Γιάννη Καρούσο. Η ετυμηγορία της κάλπης, είναι απολύτως σεβαστή. Συγχαίρω και δημόσια τον εκλεγέντα Πρόεδρο του ΕΟΑ. Προ μερικών λεπτών, του μετέφερα και κατ’ ιδίαν τα συγχαρητήριά μου. Έστω και τώρα, τον παροτρύνω να εργαστεί για την ενοποίηση ολόκληρης της Επαρχίας Αμμοχώστου. Θα είμαστε ισχυρότεροι μόνο αν είμαστε ενωμένοι.

Έχουν παρέλθει 12 χρόνια, από την ημέρα που οι δημότες Παραλιμνίου με ετίμησαν για πρώτη φορά με τη ψήφο τους, αναθέτοντας μου το ιερό καθήκον να ηγηθώ του τόπου στον οποίο αναγιώθηκα. Σε αυτά τα 12 χρόνια, με σκληρή δουλειά, με την αμέριστη συμπαράσταση και κοινούς αγώνες των αντίστοιχων δημοτικών συμβουλίων, έχουν επιτευχθεί σημαντικά έργα. Έχουν τεθεί ισχυρά θεμέλια για την περαιτέρω πρόοδο και ευημερία των πολιτών.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το κόσμο της Επαρχίας Αμμοχώστου που πίστεψε και στήριξε την υποψηφιότητά μου. Τους ανθρώπους που με ανιδιοτέλεια πίστεψαν στην ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου. Από τη κάθε γωνιά αυτής της ακρωτηριασμένης Επαρχίας.”