Θλίψη για το πρόωρο αντίο του Διομήδη – Το μήνυμα της Ανόρθωσης Αμμ/στου

Ο Διομήδης ήταν ο Executive Chef της PNS Restaurants.

εικόνα Viber 2021 12 27 10 02 46 081 Executive Chef, απώλεια, Διομήδης Χατζηβαρνάβα

H απώλεια είναι τεράστια. Ο Διομήδης Χατζηβαρνάβα, έφυγε από την ζωή. Ο Διομήδης ήταν ο Executive Chef της PNS Restaurants. Άνθρωπος με εμβληματική προσωπικότητα, που μέσα από το πείσμα του αποτέλεσε έμπνευση.

Στην πορεία του έλαβε αναγνώριση, διακρίσεις και βραβεία με κοινό χαρακτηριστικό, την άμεση επιστροφή στους ρυθμούς της καθημερινότητας θέτοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη. Ταπεινός και ακούραστος, ένας τεράστιος μαχητής, ένας τεράστιος άνθρωπος.

269808590 879274276085838 7922398715742468773 n Executive Chef, απώλεια, Διομήδης Χατζηβαρνάβα

Η ανάρτηση της PNS Restaurants: 

Ο αγαπημένος συνάδελφος Διομήδης Χατζηβαρνάβας, δεν είναι πλέον κοντά μας. Ο Executive Chef της PNS Restaurants, ο άνθρωπος με την εμβληματική προσωπικότητα, που μέσα από το πείσμα του αποτέλεσε έμπνευση για όλους εμάς, πέρασε σήμερα στην αιωνιότητα. Είμαστε όλοι σίγουροι ότι περίμενε στωικά να περάσει η γιορτή των Χριστουγέννων και μετά να μας αναστατώσει με τη φυγή του. Τόσο μεγάλη ήταν η επιμονή του όσο και η μεγαλοψυχία του. Μεγαλώσαμε μαζί, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα μικρά και τα μεγάλα. Συστηθήκαμε το 1999 όταν ο Διομήδης εντάχθηκε στην ομάδα του Il Gusto Italiano ως μάγειρας.

Η στοχοπροσήλωση και η αγάπη του για την τέχνη της γαστρονομίας τον ανέβασαν σε όλες τις βαθμίδες του κλάδου με αποκορύφωμα τον τίτλο του Executive Chef που υπηρέτησε ως ηγέτης της ομάδας του και ως πρότυπο. Στην πορεία του έλαβε αναγνώριση, διακρίσεις και βραβεία με κοινό χαρακτηριστικό, την άμεση επιστροφή στους ρυθμούς της καθημερινότητας θέτοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη. Ταπεινός και ακούραστος, ένας τεράστιος μαχητής, ένας τεράστιος άνθρωπος. Σε ευχαριστούμε Chef, συνοδοιπόρε, δάσκαλε και φίλε. Οι σκέψεις όλων μας στην οικογένεια σου. Οι προσευχές μας να σε συντροφεύουν στο μεγάλο ταξίδι φίλε Διομήδη.Η κηδεία θα τελεστεί αύριο 27 Δεκεμβρίου στις 10.00 στην Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια.

Με σχετική ανακοίνωση εκφράζει τα συλλυπητήρια της και η Ανόρθωσις Αμμοχώστου:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Διομήδη Χ”βαρνάβα , που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Δευτέρα και ώρα 10:00 στην Εκκλησία Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια.

Αιωνία του η μνήμη #anorthosisfc