Τί συμβαίνει όταν η τεχνητή νοημοσύνη «ενώσει» Πυρίλλη με Καρούσο; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ποιος είναι τελικά ο υποψήφιος Πάμπος Χαραλάμπους και πώς η τεχνητή νοημοσύνη κατασκευάζει ένα Πρωταπριλιάτικο ψέμα;

photo 2 exclusive, ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ, Πρωταπριλιάτικο Ψέμα

Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και Ευρωεκλογές και όπως είναι λογικό τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στους υποψηφίους οι οποίοι με κάθε τρόπο επιχειρούν να κλέψουν λίγη δημοσιότητα για συναντήσεις, χειραψίες, περιοδείες και για ένα προεκλογικό πρόγραμμα που κανείς δεν γνωρίζει εκ των προτέρων εάν θα τηρήσουν.

Εντούτοις, σε αυτές τις εκλογές το ενδιαφέρον φαίνεται να μονοπωλεί η μάχη μεταξύ των δύο πρώην συναδέλφων στη δημαρχία Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας, Θεόδωρου Πυρίλλη και Γιάννη Καρούσου αντίστοιχα. Οι δυο τους αναμένεται να μπουν στην κονίστρα της προεκλογικής περιόδου για τη θέση της Προεδρίας του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης. Και οι δύο τους είχαν επί δημαρχίας τους στενή συνεργασία με προοπτικές για το μέλλον της επαρχίας Αμμοχώστου, ενώ όλοι αναμένουν να δουν με ποιο τρόπο θα εξελιχθεί η παρούσα προεκλογική περίοδος στην οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι.

Διαβάστε το σημερινό Πρωταπριλιάτικο ψέμα του Famagusta.News εδώ: Πάμπος Χαραλάμπους: O Παραλιμνιτο-Αγιανναπίτης υποψήφιος που… “θέλει” τα αμπελοπούλια

Από την πλευρά μας εμείς, χωρίς να απωλέσουμε τον σεβασμό προς τους δύο αξιωματούχους, αλλά με μεγάλη δόση χιούμορ, αποφασίσουμε να αφήσουμε στην τύχη της τεχνητής νοημοσύνης το τί θα γινόταν εάν θα ενώναμε τα δύο πρόσωπα και φτιάχναμε ένα καινούργιο. Έτσι το ai, πήρε δύο φωτογραφίες, ένωσε τα χαρακτηριστικά τους και μας έδωσε έναν νέο, καθόλα νέο και φανταστικό χαρακτήρα τον οποίο αποφασίσαμε να βαφτίσουμε «Πάμπο Χαραλάμπους» και να τον προυσιάσουμε ως ένα απόδημο επενδυτή ο οποίος επιστρέφει για να «σώσει» τον τόπο του.

photo exclusive, ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ, Πρωταπριλιάτικο Ψέμα

Όσον αφορά τις δέκα θέσεις του προεκλογικού προγράμματός του που παρουσιάσαμε, είναι εντελώς φανταστικές και με μεγάλη δόση χιούμορ, και δεν ανταποκρίνονται καθόλου στην πραγματικότητα και κάθε πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι προϊόν επινόησης της φαντασίας.

IMG 7300 exclusive, ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ, Πρωταπριλιάτικο Ψέμα

Ως εκ τούτου ευχαριστούμε όσους πίστεψαν το ψέμα μας, όσα μέσα το αντέγραψαν και το κοινοποίησαν ως πραγματική είδηση (δεν είναι δα και η πρώτη φορά) και σας ευχόμαστε καλή Πρωταπριλιά!

Famagusta.News