Τηλεοπτική σειρά γυρισμένη στην Κύπρο θα προβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο

Προωθεί τα τουριστικά χαρακτηριστικά της Κύπρου, ιδιαίτερα της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά

Screenshot 3 6 ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Πρωταράς, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Μια νέα μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή γυρισμένη αποκλειστικά στην Κύπρο θα προβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Invest Cyprus, το “Love Rat”, μια δραματική σειρά τεσσάρων επεισοδίων, θα μεταδοθεί από το Channel 5 της Βρετανίας, που ανήκει στην Paramount Global.

Σημειώνεται ότι η παραγωγή αυτή έχει εγκριθεί από το Cyprus Film Commission και προωθεί τα τουριστικά χαρακτηριστικά της Κύπρου, ιδιαίτερα της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής απασχολήθηκαν 48 Κύπριοι επαγγελματίες.

“Όπως τονίζεται από την παραγωγή αυτής της τηλεοπτικής σειράς στην Κύπρο, η χώρα μας εξελίσσεται σε κέντρο αξιόλογων διεθνών τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, εξέλιξη που ήταν μεταξύ των στόχων μας για προσέλκυση ξένων κινηματογραφικών παραγωγών”, αναφέρεται.

6b94c42da0f0199000481f9b825d0f15 ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Πρωταράς, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Το Love Rat ανατέθηκε για το Channel 5 από τον Sebastian Cardwell, Deputy Chief Content Officer, UK στην Paramount και παράγεται από τα Clapperboard Studios του Ηνωμένου Βασιλείου. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Clapperboard MD Mike Benson και Andy Morgan, με τον Jonathan Phillips ως παραγωγό και την Polly Buckle (A Discovery of Witches) ως επικεφαλής σεναριογράφο.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Sally Lindsay, Neil Morrissey, Gerald Kyd και Ramon Tikaram, καταλήγει το δελτίο Τύπου.