Παρέμβαση Γ. Εισαγγελέα για αναφορές Χαμπουλλά ζητά το Κόμμα για τα Ζώα

Στιγμιότυπο 2019 03 21 22.41.51 CABS, Αμπελοπούλια, Ευγένιος Χαμπουλλάς, Ξόβεργα

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καλεί τον Γενικό Εισαγγελέα να εξετάσει άμεσα τις πρόσφατες αναφορές του πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευγένιου Χαμπουλλά κι αν προκύπτουν ποινικά η άλλα αδικήματα να προχωρήσει στην άμεση διερεύνηση τους.

Διαβάστε επίσης:
Σάλος με σχόλιο Χαμπουλλά στο Famagusta.News -Καταδίκασε ο Αβέρωφ
Ξέσπασμα Χαμπουλλά για ακτιβιστές: “Ρουφιάνοι – Τους δώσαμε δικαίωμα”

Το Κόμμα, με ανακοίνωσή του το βράδυ της Κυριακής, καταδικάζει τις τελευταίες δηλώσεις και τοποθετήσεις του Ευγένιου Χαμπουλλά (τα σχόλιά του σε ανάρτηση στο FamagustaNews) “με τις οποίες στην ουσία προτρέπει τους πολίτες αυτής της χώρας να χρησιμοποιούν βία”, προσθέτοντας ότι τέτοιες δηλώσεις από πολιτικά πρόσωπα δεν έχουν θέση σε μια χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα. “Σε καμία περίπτωση ο οποιοσδήποτε πολίτης , και πόσο μάλλον ένας πρώην βουλευτής, δεν έχει το δικαίωμα να προτρέπει ή να ωθεί τους πολίτες σε πράξεις βίας” αναφέρει η ανακοίνωση.

“Ο ακτιβισμός για τον οποίο εκφράστηκε ο κ. Χαμπουλλάς με αποτρόπαιο και καταδικαστέο τρόπο, έχει ένα μεγάλο φάσμα το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στο τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που αφορά τα ζώα αλλά και σε ακτιβιστές όλων των κατηγοριών που σκοπό έχουν να αφυπνίσουν τους πολίτες και να τους προβληματίσουν για το μέλλον του τόπου”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Famagusta.News