Το Famagusta.News πρώτο στις προτιμήσεις των αναγνωστών

Παραμένει πρώτο με διαφορά μέσο ενημέρωσης στην επαρχία Αμμοχώστου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Google

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ scaled DarkWhite Media, exclusive, Famagusta.News, FamagustaNews

Το Famagusta.News παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού στην επαρχία Αμμοχώστου. Στα στατιστικά τα οποία εξάγονται από τα επίσημα στοιχεία του Google Analytics, την πιο έγκυρη υπηρεσία δεδομένων παγκόσμια, τo Famagusta.News παραμένει πρώτο σε επισκεψιμότητα και σε αναγνωσιμότητα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Μόνο σε ένα μήνα, τον Νοέμβριο 2020 κατέγραψε 1.445.511 προβολές σελίδας και 127.464 μοναδικούς επισκέπτες.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΗΝΑ scaled DarkWhite Media, exclusive, Famagusta.News, FamagustaNews

Το τελευταίο έτος, και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο 2019 μέχρι και τον Οκτώβριο 2020, κατέγραψε περισσότερα από 10 εκατομμύρια προβολές σελίδας και συγκεκριμένα, 10.310.725 προβολές σελίδας και σχεδόν ένα εκατομμύριο μοναδικούς αναγνώστες (982.837), κατατάσσοντάς την το πρώτο με διαφορά ενημερωτικό μέσο στην επαρχία Αμμοχώστου και ένα από τα δημοφιλέστερα ειδησεογραφικά μέσα της χώρας μας.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ scaled DarkWhite Media, exclusive, Famagusta.News, FamagustaNews

Συγκεκριμένα, βάσει των μετρήσεων του Google Analytics, κατά την περίοδο Οκτώβριος 2019-Οκτώβριος 2020 το Famabusta.News κατέγραψε κατακόρυφη αύξηση σε προβολές σελίδας κατά 128,25% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο Οκτωβρίου 2018-Οκτωβρίου 2019, καθώς και κατακόρυφη αύξηση 127,71% σε μοναδικούς αναγνώστες.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ scaled DarkWhite Media, exclusive, Famagusta.News, FamagustaNews

Πρωτοπόρες υπηρεσίες και συνεργασίες

Το Famagusta.News εξακολουθεί να εξελίσσει και να αναπτύσσει τις υπηρεσίες του συνεχώς με την έμπειρη και έγκριτη ειδησεογραφική ομάδα του, καθώς από το 2017 διατηρεί αποκλειστική συνεργασία με την τηλεόραση του Sigma, την ιστοσελίδα SigmaLive.com, την πρωινή ενημερωτική εκπομπή “Πρωτοσέλιδο” με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο καθώς και με τις υπόλοιπες υπηρεσίες του οργανισμού ΔΙΑΣ.

Επίσης, έχει εξελίξει τις υπηρεσίες μέσω της ιστοσελίδας Famagusta.Life, του πρώτου οδηγού διασκέδασης στην επαρχία Αμμοχώστου, καθώς και με την υπηρεσία Famagusta.News TV με τη δημιουργία περιεχομένου ζωντανών τηλεοπτικών μεταδόσεων και δημιουργίας βίντεο.

Το Famagusta.News αποτελεί μέλος του ομίλου DarkWhite Media, που εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών media, δημοσίων σχέσεων, μάρκετινγκ και εταιρικής και πολιτικής επικοινωνίας.

Famagusta.News