Το InterNapa College γιορτάζει και προσφέρει 20 νέες υποτροφίες

Το Διοικητικό συμβούλιο του κολεγίου έγκρινε τη παραχώρηση ακόμα 20 υποτροφιών για το Εαρινό Εξάμηνο 2024

photo 1 770x445 1 exclusive, Internapa College, ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
Last updated:

Με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του InterNapa College η οποία πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου σε συνδυασμό με την αποφοίτηση της τάξης του 2023 το Διοικητικό συμβούλιο του κολεγίου έγκρινε τη παραχώρηση ακόμα 20 υποτροφιών για το Εαρινό Εξάμηνο 2024.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του InterNapa College κ. Γεώργιος Τάκκας αναφέρθηκε στις 20 συμβολικές υποτροφίες που δόθηκαν λόγω των 20 χρόνων λειτουργίας του κολεγίου, η κυρία Αννίτα Δημητρίου η οποία παρευρέθηκε στην εκδήλωση παρότρυνε μέσα από την ομιλία της να δοθούν ακόμη 20 υποτροφίες, γιατί όπως ανάφερε έχουμε ανάγκη να επενδύσουμε και να βοηθήσουμε την τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα η κυρία Αννίτα Δημητρίου στην ομιλία της είπε ότι «έχουμε ανάγκη να επενδύσουμε και να βοηθήσουμε την τοπική κοινωνία και τι πιο δόκιμο να επενδυθούν οι υποτροφίες στην γνώση και στην εξειδίκευση».

Η κυρία Δημητρίου τόνισε ότι «επιδιώκουμε να δώσουμε το προβάδισμα στα νιάτα τόσο και εγώ όσο και το κοινοβουλευτικό σώμα είμαστε δίπλα στα νιάτα, στην παιδία και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης της αφού έχουμε δημιουργήσει και το πρόγραμμα πρακτικής εξάσκησης των φοιτητών».

Με την σειρά του ο κύριος Γεώργιος Τάκκας στην ομιλία του ανέφερε ότι η προσφορά στην τοπική κοινωνία είναι μέρος της κουλτούρας του κολεγίου.

Ο κύριος Τάκκας πρόσθεσε ότι «δεν θα σταματήσουμε εδώ αλλά και επί ευκαιρίας τα 20χρονα μας δίνουν την ώθηση για καλύτερα αποτελέσματα. Προχωράμε μπροστά με σταθερά βήματα με την δεύτερη γενιά διοίκησης να δραστηριοποιείται για ακόμη πιο ψηλά αποτελέσματα».

407983325 18202742440302532 5291348851898273369 n 1 exclusive, Internapa College, ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Οι υποτροφίες αφορούν όλα τα προγράμματα σπουδών και σε συνδυασμό με την Κρατική Χορηγία, μπορούν να προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗ για όλα τα χρόνια σπουδών!

Στείλε την εκδήλωση ενδιαφέροντος στον παρακάτω σύνδεσμο και διεκδίκησε μία από τις 20 υποτροφίες για όλα τα προγράμματα σπουδών του InterNapa College:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9ErTxsrcBLbfGwYWV4uykgvmQXq0WnbuzkebwEBdFZ0BQlQ/viewform

Αναλυτικά οι υποτροφίες που θα δοθούν είναι:

5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) – 18 μήνες
5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Πτυχίο & Δίπλωμα στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού – 4 χρόνια (Bachelor in Hospitality & Tourism Management)
5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Δίπλωμα στις Επισιτιστικές Τέχνες – 2 χρόνια (Diploma in Culinary Arts)
5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για το Ακαδημαϊκό Πιστοποιητικό στο BAROLOGY – Επαγγελματικό Bartending – 1 χρόνο (Certificate in Professional Bartending).

Με τη δήλωση ενδιαφέροντος, το InterNapa College, θα επικοινωνήσει απευθείας με τον/την ενδιαφερόμενο/η αιτητή/ρια, για λήψη όλων των απαραίτητων στοιχείων, επιβεβαίωση του επιλεχθέντος Πτυχιακού ή Μεταπτυχιακού Προγράμματος ή/και την υποβολή αίτησης εγγραφής.

Για την παραχώρηση των Υποτροφιών (Επιχορηγούμενα Δίδακτρα) ισχύουν ακαδημαϊκά και κοινωνικά κριτήρια και η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με τη διαδικασία των συνεντεύξεων.

Το InterNapa College διατηρεί το δικαίωμα άρνησης παραχώρησης μίας έως και όλων των υπό αναφορά υποτροφιών (Επιχορηγούμενα Δίδακτρα) σε ενδιαφερόμενους αιτητές, οι οποίοι δεν θα πληρούν τα απαραίτητα ακαδημαϊκά ή κοινωνικά κριτήρια εισδοχής που εφαρμόζει το InterNapa College κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους (2023-24) ή/και σε αιτητές οι οποίοι αρνούνται ή καθυστερούν να δηλώσουν αποδοχή της υποτροφίας που κέρδισαν ή/και εγγραφής τους στο σχετικό Πρόγραμμα Σπουδών, εντός μίας εβδομάδας από την ημερομηνία ενημέρωσης τους.

Οι εν λόγω υποτροφίες (Επιχορηγούμενα Δίδακτρα), δεν ανταλλάζονται με χρηματικό ή άλλο έπαθλο, δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους, ούτε και μπορούν να αξιοποιηθούν σε κατοπινότερο στάδιο, πέραν του ακαδημαϊκού έτους 2023-24.

Οι εν λόγω υποτροφίες (Επιχορηγούμενα Δίδακτρα), προσφέρονται στη βάση της τρέχουσας διαθεσιμότητας κενών θέσεων στα ακόλουθα Προγράμματα σπουδών του InterNapa College.

Με τον όρο «Υποτροφία» ή/και «Επιχορηγούμενα Δίδακτρα», εννοείται αποκλειστικά και μόνο το κόστος διδάκτρων φοίτησης. Δεν περιλαμβάνονται σε αυτό, τα οποιαδήποτε άλλα πιθανά έξοδα τα οποία μπορεί να συνδέονται ή να σχετίζονται με τις σπουδές.

Με τον όρο «Δωρεάν Φοίτηση» ή «Σπούδασε Εντελώς Δωρεάν» όπως αναφέρεται στις προωθητικές ενέργειες, υποδηλώνεται η ευκαιρία συνδυασμού της υποτροφίας με την κρατική χορηγία. Σε περίπτωση που αιτητής/αιτήτρια δεν δύναται να λάβει κρατική χορηγία, θα ισχύει το υπολειπόμενο ποσοστό της υποτροφίας που θα παρέχει το InterNapa College.

Διάρκεια Διαγωνισμού: Μέχρι 12 Φεβρουαρίου του 2024