Τολμηρή δέσμευση του Γιάννη Καρούσου σε περίπτωση εκλογής του – Ενδιάμεση Αξιολόγηση

Δέσμευση του Γιάννη Καρούσου να διεξάγει μέτρηση αποδοχής εάν εκλεγεί στην Προεδρία του ΕΟΑ Αμμοχώστου

Screenshot 5 15 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Δημοτικες Εκλογες 2024, Τοπική Αυτοδιοίκηση

Τη δέσμευση του για διεξαγωγή ανεξάρτητης δημοσκόπησης ως ενδιάμεση αξιολόγηση, δυο χρόνια μετά, σε περίπτωση εκλογής του, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει την παραμονή του στην Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου, εξέφρασε σήμερα ο Γιάννης Καρούσος.

Ο Κύριος Καρούσος, διαβεβαίωσε ότι σε περίπτωση εκλογής του, θα εργαστεί και θα προσφέρει σε ολόκληρη την επαρχία από άκρη σε άκρη σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, της επαρχίας Αμμοχώστου. Δήλωσε πρόθυμος να τεθεί και πάλι ενώπιον της κρίσης των κατοίκων της επαρχίας Αμμοχώστου με τη διεξαγωγή ανεξάρτητης μέτρησης για το έργο του, μεσούσης της πορείας του ως αξιωματούχος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου.

Μάλιστα ο Γιάννης Καρούσος τόνισε ότι για να παραμείνει στο αξίωμα θα πρέπει να εξασφαλίσει την πλειοψηφία της θετικής γνώμης των κατοίκων από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα της επαρχίας.

Υπενθύμισε ότι όραμα του είναι να μετατρέψει την επαρχία Αμμοχώστου, ως την καλύτερη περιφέρεια, για να ζεις, να εργάζεσαι και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου, την καλύτερη επαρχία για να επισκέπτεσαι και να επενδύεις. Μια περιφέρεια γεμάτη ζωή, 365 μέρες το χρόνο, στην οποία τα παιδιά μας και οι νέοι μας θα επιθυμούν να διαμένουν και να διαπρέπουν σε αυτή, χωρίς να χρειάζεται να φτιάχνουν βαλίτσα για να κυνηγήσουν το μέλλον τους αλλού.

Ο Γιάννης Καρούσος, κάλεσε τους πολίτες της επαρχίας Αμμοχώστου να στηρίξουν την υποψηφιότητα του, όχι με κλειστά μάτια, αλλά με κριτική σκέψη και ρεαλιστικές προσδοκίες, συμμετέχοντας ενεργά στην υλοποίηση του οράματός του για μια περιφέρεια που θα εργάζεται και θα πρωτοπορεί προς όφελος όλων των πολιτών της.