ΤΩΡΑ: Έντονη βροχόπτωση στην επ. Αμμοχώστου

Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται αυτή τη στιγμή σε πολλές περιοχές της επαρχίας Αμμοχώστου ενώ στη Σωτήρα σημειώθηκε και χαλάζι.

Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη του καιρού:

Η πρόβληψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά κυρίως συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Από αργά το απόγευµα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, ενώ αρχικά παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Σε καταιγίδα ο άνεµος δυνατό να µεταβάλλεται και να ενισχύεται στα 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, ενώ αργότερα πιθανό να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νοτιοδυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, ενώ το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές και πιθανό καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Το βράδυ πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, κυρίως κοντά στα παράλια.

Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά κυρίως συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο το Σάββατο και µη αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ τη ∆ευτέρα θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Famagusta.News