Ξυλοφάγου: Χάθηκαν τα ίχνη μητέρας και κόρης (Φωτογραφία)

Ώρες αγωνίας για 33χρονη και την ενός έτους κόρη της - Απουσιάζουν από την οικία τους

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Untitled 2 Αστυνομία, Ελλείπον Πρόσωπο, Ξυλοφάγου

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της ZAPRYANKA DANCHOVA PANCHEVA, 33 ετών, από τη Βουλγαρία και της ανήλικης κόρης της VASILEVA ZAPRYANOVA PANCHEVA, ενός έτους, οι οποίες απουσιάζουν από την οικία τους στην Ξυλοφάγου, από τις 5μ.μ. της 20ης Νοεμβρίου 2021.

Η 33χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60μ. περίπου, μελαχρινή, με μαύρα μακριά μαλλιά και μαύρα μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

EDDE25F4 936B 40FB 894B 9A6FB570B0A6 Αστυνομία, Ελλείπον Πρόσωπο, Ξυλοφάγου

Σημ.: Φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.