ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Διέσχισαν την κοινότητα με τα ποδήλατα για στήριξη του ΠΑΣΥΚΑΦ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα μέλη της Ποδηλατικής ομάδας Ξυλοφάγου, φόρεσαν το λευκό τους μπλουζάκι , πήραν το ποδήλατο τους και διέσχισαν την κοινότητα της  Ξυλοφάγου για στήριξη του ΠΑΣΥΚΑΦ.

viber image 2021 06 12 14 35 13 exclusive, Ξυλοφάγου, ΠΑΣΥΚΑΦ, ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σε μια σημαντική κίνηση για ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ, προέβη η ποδηλατική ομάδα Ξυλοφάγου.

Σήμερα διέσχισαν την κοινότητα της Ξυλοφάγου με τα ποδήλατα, για ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ και του έργου του μέσα από την πώληση των λευκών μπλούζων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η ποδηλατική ομάδα Ξυλοφάγου, φίλοι και υποστηρικτές του ΠΑΣΥΚΑΦ συμβάλλοντας στην όλη προσπάθεια.

Η ανακοίνωση:

Η ποδηλατική ομάδα Ξυλοφάγου το είπε και το έκανε!

Φόρεσαν το λευκό  τους μπλουζάκι , πήραν το ποδήλατο τους και διέσχισαν την κοινότητα της  Ξυλοφάγου για στήριξη του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Το ποδηλατικό ταξίδι μικρό , γεμάτο όμως από αγάπη με στόχο την ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους.

Η ποδηλατοδρομία με φιλανθρωπικό σκοπό  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021. Χώρος εκκίνησης η Υπεραγορά ΜΑΣ  και τερματισμός η Εκκλησία Αγίου Γεωργίου -Ξυλοφάγου. Διοργανωτής της εκδήλωσης η κυρία Έλενα Παπαντωνίου.

Η εκδήλωση διεξάγει βάσει του νόμου για τη διενέργεια εράνων 41/73 κεφ.95 με αριθμό άδειας Ν.Π. 80/2020 και τους σχετικούς κανονισμούς.  Τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.  Τα έσοδα από την αγορά της μπλούζας θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η ποδηλατική ομάδα Ξυλοφάγου, φίλοι και υποστηρικτές του ΠΑΣΥΚΑΦ συμβάλλοντας στην όλη προσπάθεια.

Η παρουσία όλων έστειλε το μήνυμα πως όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα προς τους συνανθρώπους μας και στήριξη στο έργο που επιτελεί ο ΠΑΣΥΚΑΦ.

Θα είμαστε ξανά εκεί αν χρειαστεί με το ποδήλατο μας!

viber image 2021 06 12 14 35 15 exclusive, Ξυλοφάγου, ΠΑΣΥΚΑΦ, ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ viber image 2021 06 12 14 35 13 exclusive, Ξυλοφάγου, ΠΑΣΥΚΑΦ, ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ viber image 2021 06 12 14 35 16 exclusive, Ξυλοφάγου, ΠΑΣΥΚΑΦ, ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ viber image 2021 06 12 14 35 17 exclusive, Ξυλοφάγου, ΠΑΣΥΚΑΦ, ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ