Υπογράφηκε συμβόλαιο εγκατάστασης αγωγού άρδευσης στην οδό Αγίας Βαρβάρας και Σωτήρα

Ένα έργο που θα συμβάλει στην μείωση του πλεονάσματος ανακυκλωμένου νερού που παράγεται στο εργοστάσιο επεξεργασίας Λυμάτων

Screenshot 2 exclusive, Sotira, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, αγωγός άρδευσης

Υπογράφηκε χθες Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024, από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Αγίας Νάπας (Σ.Α.Α.Ν), Δήμαρχο κ. Χρίστος Ζαννέττου και τον Διευθύνων Σύμβουλο της Εταιρείας «Λ.Λ Εργολάβοι Χωματουργικών Εργασιών Λτδ» κ. Λάμπρο Λάμπρου, στην παρουσία του Δημάρχου Σωτήρας κ. Γιώργου Ττάκκα, το συμβόλαιο εγκατάστασης αγωγού άρδευσης στην οδό Αγίας Βαρβάρας και σε περιοχές του Δήμου Σωτήρας.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Σ.Α.Α.Ν, Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου ανέφερε ότι με την ολοκλήρωση του πιο πάνω έργου θα αρδεύονται εκτάσεις της περιοχής της Αγίας Βαρβάρας και περιοχές του Δήμου Σωτήρας για κάλυψη γεωργικών και άλλων αναγκών.

«Η χρήση του ανακυκλωμένου νερού» πρόσθεσε ο κ. Ζαννέττου, «θα συμβάλει στην μείωση του πλεονάσματος του ανακυκλωμένου τριτοβάθμιου επεξεργασμένου νερού που παράγεται από το εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων, στην άσκοπη σπατάλη του αλλά και στον εμπλουτισμό του πρασίνου της πόλης μας».

Ο κύριος Ζαννέττου ανέφερε οτι είναι ένα έργο που θα συμβάλει στην μείωση του πλεονάσματος ανακυκλωμένου νερού που παράγεται στο εργοστάσιο επεξεργασίας Λυμάτων.

Σύμφωνα με τη σύμβαση, η διάρκεια εκτέλεσης του έργου είναι οι τρεις μήνες και το κόστος του ανέρχεται στις €260.000,00 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Με υπομονή, επιμονή και όραμα προχωράμε μπροστά. Η Αγία Νάπα το αξίζει.