Υποψηφιότητα Δρ. Μιχάλη Ζουβάνη για την δημαρχεία του Δήμου Παραλιμνιού – Δερύνειας

Την υποψηφιότητά του για την δημαρχεία του νεοσύστατου δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας, ανακοίνωσε ο Παθολόγος – Ενδροκρινολόγος Δρ. Μιχάλης Ζουβάνης

1B5CEBE0 DEB8 478D 805B 0DA8CB898742 exclusive

Την υποψηφιότητά του για τον νεοσύστατο δήμο Παραλιμνίου – Δερύνειας, ανακοίνωσε ο Παθολόγος – Ενδροκρινολόγος Δρ. Μιχάλης Ζουβάνης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η υποψηφιότητά του είναι ανεξάρτητη, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις και καλεί τους πολίτες να τον στηρίξουν στις δημοτικές εκλογές.

Πρωταρχικός του στόχος, όπως αναφέρει, είναι η συμμετοχή των δημοτών, τόσο στην αναλυτική δημιουργία προγράμματος, αλλά και στην υλοποίηση του.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι από την Αχερίτου-Βρυσούλες, το Φρέναρος, την Δερύνεια και το Παραλίμνι,

Αγαπητοί συνδημότες του νεοσύστατου Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το σημαντικότερο κομμάτι της δημοκρατίας. Η μεταρρύθμιση στην τοπική αυτοδιοίκηση και η ενοποίηση Δήμων και κοινοτήτων δημιουργεί τεράστιες προοπτικές για την εξέλιξη μας. Την ίδια στιγμή οι προκλήσεις είναι τέτοιες που χρειάζεται  πρόληψη,  προγραμματισμός και  ορθή καθοδήγηση για να μας οδηγήσουν στην νέα εποχή με ασφάλεια. Έχοντας στο μυαλό όλα αυτά, και με γνώμονα την πρόοδο του καθενός από εμάς, αποφάσισα να θέσω ενώπιων των Δημοτών και των πολιτικών δυνάμεων, την υποψηφιότητα μου, για την θέση του Δημάρχου, στις εκλογές του Ιουνίου του 2024.

Η υποψηφιότητα μου είναι ανεξάρτητη, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις. Ζητώ τη στήριξη σας για να οδηγήσουμε το νεοσύστατο Δήμο μας στη νέα εποχή. Θέτω λοιπόν στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου.

Η συμμετοχή των Δημοτών τόσο στην αναλυτική δημιουργία προγράμματος αλλά και στην υλοποίηση του, είναι για μένα πρωταρχικός στόχος. Συμμετοχική Δημοκρατία και όχι αποφασίζω και διατάζω. Για το σκοπό αυτό, πρόθεση μου είναι να γίνουν επαφές με τους κατοίκους όλων των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου μας.

Μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια προσφοράς στην ιατρική, επιθυμώ να αφοσιωθώ και να προσφέρω στην τοπική αυτοδιοίκηση ευελπιστώντας στην στήριξη της καθεμιάς και του καθενός από εσάς.

Μετά τιμής

Δρ. Μιχάλης Ζουβάνης,

Παθολόγος-Ενδοκρινολόγος