Υπουργός Υγείας για αντιδράσεις σε Νοσοκομείο Αμμοχώστου: “Εντατικοποίηση για ολοκλήρωση δύο ορόφων”

"Το Νοσοκομείο στελεχώθηκε με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό" αναφέρει ο Κωνσταντίνος Ιωάννου

Στιγμιότυπο 2020 10 04 22.06.15 Coronavirus, exclusive, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με Δημάρχους και Κοινοτάρχες της επαρχίας Αμμοχώστου για το θέμα της λειτουργίας του Νοσοκομείου Αμμοχώστου ως Νοσοκομείο Αναφοράς, ο Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι το Νοσοκομείο έχει ήδη στελεχωθεί με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ ανέφερε ότι άμεσα θα δρομολογηθεί η ολοκλήρωση της αποπεράτωσης του δεύτερου και τρίτου ορόφου του Νοσοκομείου.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Ιωάννου:

“Σε συνάντηση με του Δημάρχους της Επαρχίας Αμμοχώστου συζητήσαμε τη λειτουργία του Νοσοκομείου Αμμοχώστου ως νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό, για το οποίο ολόκληρη η Κύπρος είναι περήφανη για το έργο που έφεραν εις πέρας με επαγγελματισμό το προσωπικό και η Διεύθυνση του νοσηλευτηρίου.

Κατανοούμε τις ανησυχίες των εργαζομένων στο Νοσοκομείο και των κατοίκων της περιοχής και αναγνωρίζουμε την κόπωση και το δύσκολο έργο που καλείται για ακόμα μια φορά να διαχειριστεί το νοσοκομείο αναφοράς.

Προς τούτο, σε συνεργασία με τον ΟΚΥπΥ, το Νοσοκομείο στελεχώθηκε με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ εντατικοποιούνται οι διεργασίες για την ολοκλήρωση το συντομότερο των εργασιών στον 2ο και 3ο όροφο του νοσοκομείου.”