1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων και Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων στην Αγία Νάπα

a 36
a 73

Διεξάγεται την Παρασκευή και το Σάββατο 11 και 12 Αυγούστου 2017 στο δρόμο του Δημοτικού Μουσείου Αγίας Νάπας «Θάλασσα» το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων και έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, το οποίο διοργανώνουν το Κέντρο Προώθησης Παραδοσιακών Προϊόντων Κύπρου σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Νάπας.

Τα εγκαίνια του Φεστιβάλ θα τελέσει στις 8.00μ.μ ο ΄Εντιμος Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης.

Το καλλιτεχνικό μέρος της πρώτης ημέρας αρχίζει με χορούς από τον Χορευτικό ΄Ομιλο του Δήμου Αγίας Νάπας και τον «Κίμων» Ξυλοτύμπου, ακολουθεί στις 8:45μ.μ Λαϊκό Μουσικό Πρόγραμμα με την Αίμιλη Χαραλάμπους και την Κυριακή Κοτσιάπασιη και στις 10:00μ.μ το χορευτικό Συγκρότημα Κύπρου «Ρωμιοσύνη» θα παρουσιάσει Ελληνικούς και Γεωργιανούς Χορούς.

Την δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ έναρξη θα κάνουν στις 8:00μ.μ ο Χορευτικός ΄Ομιλος του Δήμου Αγίας Νάπας και ο «Κίμων» Ξυλοτύμπου. Στις 8:30μ.μ ακολουθούν οι Λαϊκοί Ποιητές με τα τσιαττιστά τους και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με Ρεμπέτικη βραδιά που θα παρουσιάσουν «Οι Μικροί Ρεμπέτες» και η Χορευτική Ομάδα «Ρυθμός».

Σε όλους τους παρευρισκόμενους θα προσφέρεται δωρεάν άφθονο Κυπριακό Κρασί. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.