Το 1ο Nivea Rising Stars Challenge στη Σωτήρα

a 18
a 2322

Το σωματείο Ονήσιλος Σωτήρας κάτω από την εποπτεία του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας Παναγιώτη Τρισόκκα και την φίλαθλο εταιρεία Nivea διοργανώνουν το πρώτο Nivea Rising Stars Challenge,με στόχο την προώθηση του αθλήματος. Το 1ο Nivea Rising Stars Challenge θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα του Γ’ Δημοτικού Σωτήρας το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 στις 18:00μ.μ.

Από τις 17.00μ.μ. θα έχουμε ένα basket village έξω από το γήπεδο.

Την Πέμπτη 26 Ιουνίου θα διεξαχθεί συνέντευξη τύπου στις 11 π.μ.

Στο πρώτο Nivea Rising Stars Challenge θα λάβουν μέρος παιδιά γεννηθέντα το 2002 μόνο. Θα υπάρχει ένα παιδί από κάθε ομάδα που θα επιλεχτεί από τον προπονητή της κάθε ομάδας. Οι ομάδες θα αποτελούνται από 12 παίχτες.

Προπονητές των ομάδων θα είναι στην μια ομάδα πρώτος προπονητής ο ομοσπονδιακός προπονητής αντρών με βοηθό τον προπονητή της πρωταθλήτριας αγοριών U14 και στην άλλη αμάδα ο ομοσπονδιακός προπονητής γυναικών με βοηθό τον προπονητή της πρωταθλήτριας ομάδας κοριτσιών U14.

Στο Skills competition θα λάβουν μέρος 10 παίχτες και στο 3p contest Shooting άλλοι 10 παίχτες.

Επίσης θα περιλαμβάνεται stars shooting competition με 6 ομάδες των 3 παιχτών, αποτελούμενοι από ένα διεθνή καλαθοσφαιριστή, μια διεθνή καλαθοσφαιρίστρια και ένα νεαρό καλαθοσφαιριστή.

Κάθε ομάδα θα έχει 2 παιδιά, ένα στο παιχνίδι και ένα στους διαγωνισμούς. Για αποφυγή παρεξηγήσεων οι συμμετέχοντες προτείνουν ποιο παιδί θα λάβει μέρος στο παιχνίδι και ποιο στους διαγωνισμούς. Κάθε παιδί δικαιούται να λάβει μέρος μόνο σε ένα μέρος της εκδήλωσης.

Τα παιδιά θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα και αναμνηστικό φανελάκι. Οι γονείς των παιδιών ή κάποιος από το σωματείο τους είναι υπεύθυνοι να φέρουν τα παιδιά στο γήπεδο. Τα παιδιά να έρθουν με την στολή της ομάδας τους.

Ομάδες:
Αχιλλέας Αγρού,
ΑΕΛ,
Πανσόλειος,
ΕΝΑΔ,
ΕΝΠ,
Κοκκινοτριμιθιά,
ΟΜΟΝΟΙΑ,
ΑΝΑΓΓΕΝΝΗΣΗ,
ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ,
ΜJ,
Ε.Ν.Αγ.Αθανασίου,
ΟΛΥΜΠΟΣ,
ΕΡΗΜΗ,
ΝΒΑ,
ΥΟUTH STARS,
ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ,
ΑΠΟΕΛ,
ΑΠΟΛΛΩΝ,
ΑΠΟΠ,
ΑΣΤΕΡΑΣ,
ΑΧΙΛΛΕΑΣ,
ΕΘΑ,
ΖΗΝΩΝΑΣ,
ΚΕΡΑΥΝΟΣ,
ΑΕΚ,