Στα σκαριά ανέγερση μεγαλεπήβολου έργου ύψους €100 εκ.

a Αγία Θέκλα, Ειδήσεις
a 653 Αγία Θέκλα, Ειδήσεις

Μεγαλεπήβολο έργο εκατομμυρίων ευρώ επενδύουν στην Κύπρο Κινέζοι του ομίλου Jim Chang Global.

Πρόκειται για μικτή ανάπτυξη ξενοδοχειακής μονάδας με οικιστικές κατοικίες και διαμερίσματα υπό την ονομασία Sun City Spa Resort & Residences. Θα ανεγερθεί στην παραλία της Αγίας Θέκλης λίγα μόνο μέτρα μακριά από την Μαρίνα Αγίας Νάπας.


“Η υπολογιζόμενη επένδυση είναι στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια υπολογίζουμε να δημιουργήσουμε στην Κύπρο επενδυτικό ταμείο για προσέλκυση νέων κινέζων επενδυτών στο νησί” δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Jim Chang Global, Τommy Chen.


Στόχος των Κινέζων επενδυτών είναι να μετατρέψουν την Κύπρο σε γέφυρα για κάθοδο τους στην Ευρώπη. Πρόκειται για την πρώτη επένδυση του ομίλου στην Κύπρο από τις πολλές, όπως τονίζουν, που θα ακολουθήσουν.

“Από το 2015 αρχίσαμε να ψάχνουμε την Κυπριακή αγορά, η οποία είναι ελκυστική για τους Κινέζους επενδυτές. Μέσω της κινεζικής πολιτικής μια ζώνη, ένας δρόμος και άλλοι επενδυτές θα επιλέξουν την Κύπρο σαν χώρα επένδυσης. Θέλουμε η Κύπρος να είναι μια γέφυρα για τις επενδύσεις μας στην Ευρώπη” ανέφερε ο Τommy Chen.

a1 Αγία Θέκλα, Ειδήσεις

Τα κατασκευαστικά έργα του μεγαλεπήβολου έργου το οποίο θα ανεγερθεί από τον όμιλο Jiovani αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές του 2017. Θα φιλοξενήσει πολυτελέστατο πεντάστερο ξενοδοχείο πέραν των 200 δωματίων και 55 οικιστικών μονάδων.

Πηγή: SigmaLive