Επ. Aμμοχώστου: Δύο γυναίκες έστησαν ολόκληρη κομπίνα για 1000 ευρώ – Από το μασάζ στην κλοπή

CEB1 100 Έγκλημα, Ειδήσεις
CEB1 885 Έγκλημα, Ειδήσεις

H Αστυνομία, με αφορμή σημερινό περιστατικό κλοπής χρηματικού ποσού από κατοικία ζεύγους ηλικιωμένων, καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και επιφυλακτικό στο να επιτρέπει την είσοδο στην οικία του σε άγνωστά του άτομα.

Σύμφωνα με σχετική καταγγελία που έγινε από 92χρονο κάτοικο της επαρχίας Αμμοχώστου, γύρω στις 2.30μ.μ. σήμερα εισήλθαν στην οικία του δύο γυναίκες, ηλικίας 25 και 50 ετών περίπου και προφασιζόμενες ότι εργάζονται σε νοσοκομείο, προσέφεραν στη σύζυγό του θεραπευτικό μασάζ. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, η μια εκ των δύο γυναικών ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα της οικίας, ενώ μετά την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος ο 92χρονος διαπίστωσε ότι από συρταριέρα στο σαλόνι είχε κλαπεί χρηματικό ποσό ύψους €1.050 και μέχρι να εξέλθει της οικίας οι δύο γυναίκες είχαν φύγει.

Με αφορμή το πιο πάνω περιστατικό, η Αστυνομία καλεί το κοινό εκ νέου και ιδιαίτερα τα ηλικιωμένα άτομα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά και όταν προσεγγίζονται από άγνωστα πρόσωπα, να μην δείχνουν εύκολα εμπιστοσύνη.
Καλείται γενικά το κοινό, εάν περιέλθει στην αντίληψή του οποιοδήποτε τέτοιο περιστατικό που φαίνεται να σχετίζεται με τα κρούσματα αυτά να ενημερώνει άμεσα την Αστυνομία, επικοινωνώντας με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τα τηλέφωνα άμεσης ανταπόκρισης στους αριθμούς 112 και 199.

Πηγή: newsbomb