Αγία Νάπα: Τιμήθηκαν 12 Σκανδιναβοί Πρέσβεις του Τουρισμού

CEB12 7 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
CEB12 7 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Δώδεκα Σκανδιναβούς τουρίστες τίμησε πρόσφατα ο Δήμος Αγίας Νάπας στα πλαίσια της επιβράβευσης των τακτικών του επισκεπτών ως “Πρέσβεις Τουρισμού”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, τιμήθηκαν οι Νορβηγοί Bjorn και Anne Marie Lien (20 επισκέψεις), Henning Harsvik (25 επισκέψεις), Μartha Nilsen (25 επισκέψεις), Gunnar και Reidun Trones (22 επισκέψεις), Paul και Alfihild Danielsen (22 επισκέψεις), Jan και Svanhild Rasmussen (31 επισκέψεις) καθώς και οι Σουηδέζες Kerstin Danieli (22 επισκέψεις) και Britt Engman (23 επισκέψεις).

CEB11 9 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Τις τιμητικές πλακέτες καθώς και το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» απένειμε ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου μας κ. Αντώνης Χρίστου, ο οποίος εκ μέρους του Δημάρχου κ. Γιάννη Καρούσου και του Δημοτικού Συμβουλίου ευχαρίστησε θερμά τους τιμώμενους για τις επί σειρά ετών συχνές επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα.

Απευθυνόμενος στου Σκανδιναβούς περιηγητές ο κ. Χρίστου τόνισε τα εξής: «Μέσω των τακτικών σας επισκέψεων, αποδεικνύεται περίτρανα και με πολύ έμπρακτο τρόπο, όχι μόνο η ιδιαίτερη αγάπη που τρέφετε για την πόλη μας αλλά ότι αποτελεί ένα καθ’ όλα αξιόλογο τουριστικό προορισμό που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί. Ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης προς τα πρόσωπά σας, ο Δήμος μας επέλεξε να σας τιμήσει με την ανώτατη διάκριση, αυτή του Πρέσβη του Τουρισμού της πόλης μας.»

CEB1 96 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews