Οδηγός… 12 ετών στην Αγία Νάπα!

CEB2 2 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
CEB2 3 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Γύρω στη μια το μεσημέρι σήμερα, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο στην Αγία Νάπα, ένα σαλούν αυτοκίνητο και ένα όχημα, τύπου Buggy, που το ακολουθούσε.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, μετά από έλεγχο που διενήργησαν, το πρώτο όχημα οδηγείτο από 49χρονο, έχοντας ως συνοδηγό την 33χρονη σύζυγό του. Το δεύτερο όχημα όμως, οδηγείτο από τον γιο, του εν λόγω ζεύγους, ηλικίας μόλις 12 ετών.

Τα πιο πάνω πρόσωπα καθώς και το όχημα τύπου buggy, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ο 49χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς, για να παρουσιαστεί αύριο, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

13χρονος κυνηγός στη Λευκωσία

Λίγες ώρες προηγουμένως, στις 8 το πρωί, μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας, είδαν νεαρό πρόσωπο, να έχει στην κατοχή του ένα κυνηγετικό όπλο. Οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και μετά από σχετική έρευνα, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 13χρονο, κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος στην κατοχή του πέραν του κυνηγετικού όπλου, είχε και 27 πλήρη φυσίγγια. Σε απόσταση 100 μέτρων περίπου, βρισκόταν ο πατέρας του 13χρονου, ο οποίος είναι ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του όπλου.

Πατέρας και γιος, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ο πατέρας κατηγορήθηκε γραπτώς, για να κλητευθεί αργότερα. Τόσο το κυνηγετικό όπλο, όσο και τα 27 φυσίγγια, κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Πηγή: Φιλελεύθερος