Ρεάλ: Με 19 παίκτες στην Κύπρο (πολλές απουσίες)

a 92
a 7570
Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, ο Ζοσέ Μουρίνιο προβληματίζεται για τις απουσίες στα χαφ καθώς στο ΓΣΠ θα χρειαστεί να χαλάσει τις ισορροπίες και να παρατάξει ένα σχήμα που δεν συνηθίζει – αυτό ίσως να μην είναι καλό για τον ΑΠΟΕΛ καθώς ενδέχεται να παίξει με τέσσερεις μπροστά… 

Πέρα από τον τιμωρημένο Τσάμπι Αλόνσο, τον κουμανταδόρο της ομάδας, τραυματίες είναι οι Ντιαρά, Καγιεχόν, Ντι Μαρία και Kαρβάλιο.

Με τα νέα δεδομένα ενδέχεται είτε να παίξει ένας εκ των Κοεντράο ή Γκρανέρο ως κόφτης, πλάι στον Κεντίρα στο 4-2-3-1, είτε ο Μουρίνιο να επιλέξει έναν κόφτη (Κεντίρα), με τους Κακά – Εζίλ μπροστά του, Μπενζεμά – Ρονάλντο στα άκρα και Ιγουαΐν στην κορυφή. Υπάρχουν και οι Τούρκοι Σαχίν και Άλτιντοπ που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στα χαφ.

Η αποστολή
Τερματοφύλακες: Κασίγιας, Αντάν, Μεχίας
Αμυντικοί: Βαράν, Αρμπελόα, Μαρσέλο, Ράμος, Αλμπιόλ, Κοεντράο, Πέμπτη
Μέσοι: Άλτιντοπ, Σαχίν, Κεντίρα, Εζίλ, Γκρανέρο, Κακά
Επιθετικοί: Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ιγουαΐν

Η Ρεάλ Μαδρίτης φτάνει στη Λάρνακα με πτήση της Iberia στις 23:40 και ακολούθως η αποστολή θα κατευθυνθεί το Hilton της Λευκωσίας. Τη Δευτέρα (26/03) στις 17:15 ο Μουρίνιο θα μιλήσει στα ΜΜΕ -για πρώτη φορά μετά από δέκα μέρες – και κατόπιν στις 18:00 θα προπονήσει την ομάδα στο ΓΣΠ.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ