Φεύγει η Γιολάντα, έρχεται ο Σεφερλής… Τέλος εποχής στη συνεργασία Χριστιάνας Αρτεμίου με ΑΝΤ1;

a 256
a 7240
Απέναντι από το «Παίζουμε Κυπριακά» του ΡΙΚ, επέλεξε ο ΑΝΤ1 να τοποθετήσει το «Fast Μoney». Με αντιπάλους τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη Βασιλική Χατζηαδάμου, που συγκεντρώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, ο Μάρκος Σεφερλής καλείται να αναζωπυρώσει το lead in του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, μοιράζοντας χιλιάδες ευρώ στους διαγωνιζόμενους… 

Το FAST MONEY που βασίζεται στο concept του παγκοσμίως γνωστού και αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού, Family Feud, που προβλήθηκε σε 40 χώρες με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι παίχτες καλούνται να ανακαλύψουν τι απάντησε σε σειρά γενικών ερωτήσεων η πλειοψηφία 100 ατόμων που έλαβαν μέρος σε έρευνα και στους οποίους αρχικά τέθηκαν οι ερωτήσεις.

Οι ερωτήσεις δεν είναι γνώσεων, αλλά έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα μας. Εκεί άλλωστε βασίζεται και η παγκόσμια επιτυχία του παιχνιδιού, στην απλότητα αλλά και στα πλούσια χρηματικά έπαθλα που σε κάθε παιχνίδι θα διεκδικούν οι νικητές! Το μεγάλο ποσό που θα δοθεί στο νικητή στο τέλος είναι 20 χιλιάδες ευρώ!

Το «Fast Μoney» θα κάνει πρεμιέρα στις 26 του μήνα. Την ίδια ώρα πολλά είναι τα ερωτήματα τα οποία προκύπτουν σε σχέση με τη ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία της Χριστιάνας Αρτεμίου με τον ΑΝΤ1. Άτομα της παραγωγής αναφέρουν ότι ο ΑΝΤ1 δεν φέρθηκε σωστά στη Χριστιάνα και έτσι υπάρχει ενδεχόμενο η συνεργασία της Χριστιάνα με τον ΑΝΤ1 (βλ. Λουκή Παπαφιλίπου) να έχει κάνει τον κύκλο της.