Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές στις ακροάσεις για το 1ο Μιούζικαλ της επ. Αμμοχώστου

a1 2 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a1 68 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Διεξήχθησαν το Σάββατο, 29 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας οι ακροάσεις για το 1ο Μιούζικαλ της επαρχίας Αμμοχώστου. Ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς υποψήφιοι από κάθε γωνιά της επαρχίας αλλά και από ολόκληρη την Κύπρο κατέκλυσαν με τις υπέροχες φωνές τους το Δημοτικό Θέατρο στο Δημαρχείο Σωτήρας.

Από τις 10:00 το πρωί οι υποψήφιοι πρωταγωνιστές του μιούζικαλ που θα ανέβει το καλοκαίρι του 2015 μαζεύτηκαν στο Δημαρχείο Σωτήρας, όπου υπέβαλαν την υποψηφιότητά τους και πήραν τον αριθμό τους. Στη συνέχεια, και αφού κατέφθασαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής τα auditions ξεκίνησαν, με την αγωνία να αυξάνεται κατακόρυφα.

a2 2 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν η δημιουργός και μουσικός Ιφιγένεια Σάρδαλου, η επίσης μουσικός Αντιγόνη Φωτίου, η Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου Σωτήρας, Φλωρεντία Σάββα, ο μουσικός παραγωγός του ΠΟΛΙΤΕΙΑ FM Ανδρέας Ζαμπάς και η δασκάλα χορού Μαρία Θαλασσινού. Μεγάλη έκπληξη αποτελούσε η συμμετοχή στην κριτική επιτροπή της πασίγνωστης ηθοποιού της επιτυχημένης σειράς “Μπρούσκο” του ΑΝΤ1, Χριστιάνας Θεοδώρου, η οποία υποδύεται την Χριστίνα.

a3 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Οι ακροάσεις τελείωσαν στις 7 το απόγευμα και αφού εξετάστηκαν σε τραγούδι, χορό και υποκριτική, περισσότεροι από 100 υποψήφιοι από Σωτήρα, Αυγόρου, Παραλίμνι, Φρέναρος, Δερύνεια, Αγία Νάπα, Λάρνακα, Λευκωσία, Λεμεσό αλλά και άλλες πόλεις και χωριά της Κύπρου.

a5 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Παρ’ όλα αυτά οι κριτές έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από τις συμμετοχές, αφού οι πλείστοι των εξεταζομένων τους άφησαν κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό με την επίδοση κι τις ικανότητές τους.

a7 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Αξίζει να σημειωθεί πως το μιούζικαλ θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας το καλοκαίρι του 2015 ενώ οι πρόβες και οι προετοιμασίες θα ξεκινήσουν άμεσα. Το μιούζικαλ ονομάζεται “Μια φορά σε ένα όνειρο” και είναι αποκλειστική δημιουργία και επιμέλεια της μουσικού Ιφιγένειας Σάρδαλου, ενώ είναι υπό την αιγίδα και υπό την πλήρη στήριξη του Δήμου Σωτήρας και της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου.

a8 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα του SotiraNews στο Facebook πατώντας εδώ

a9 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews.com