2η Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών επαρχίας Αμμοχώστου

a 19 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 1337 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ανοίγει αύριο Παρασκευή τις πόρτες της η 2η Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών της επαρχίας Αμμοχώστου, την οποία διοργανώνει η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου από τις 27 μέχρι και τις 29 Μαρτίου.

a1 9 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Η έκθεση θα λάβει χώρα στους χώρους του “Ζάππειον Παλάς” στη Δερύνεια και τα εγκαίνια που θα γίνουν αύριο Παρασκευή στις 8:00μ.μ. θα τελέσει ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργος Λακκοτρύπης.

a2 5 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις από ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου οι οποίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις τους, τόσο σε ντόπιους όσο και σε ξένους πελάτες.

a7 2 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην έκθεση με δικό του περίπτερο θα συμμετάσχει και ο Δήμος Σωτήρας, ο οποίος θα παρουσιάσει τις ομορφιές της Σωτήρας αλλά και το ντόπιο προϊόν του κολοκασιού, μετά και την πρόσφατη παρουσίασή του ως Προϊόν με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης. Την Παρασκευή ο Δήμος Σωτήρας θα σερβίρει στο περίπτερό του τσιπς και σούπα βελουτέ κολοκασιού, καζάν ντιπί με κολοκάσι, ενώ το Σάββατο, στις 13:30 θα παραθέσει γεύμα στους παρευρισκόμενους με μαγειρευτό Κολοκάσι Καππαμά.

a5 3 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Το πρόγραμμα θα ενισχύσουν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΚΟΤ, κ. Άγγελος Λοΐζου και ο Διακεκριμένος Σεφ, Χριστόφορος Πέσκιας, οι οποίοι θα μιλήσουν για το θέμα της “Γαστρονομίας ως πηγή ανάδυσης επιπλέον αξίας για τον Κυπριακό Τουρισμό, καθώς και η Ελευθερία Ελευθερίου με τη συναυλία το βράδυ της Κυριακής.

a6 3 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Χορηγός Επικοινωνίας της Έκθεσης είναι η ιστοσελίδα μας.

a3 5 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Δείτε πιο κάτω το σχεδιάγραμμα με τους εκθέτες ενώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του ΤΕΒΕΑ στο Facebook, https://www.facebook.com/TEBE.AMMOCHOSTOU

a 18 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
sotiranews.com