Μέσι – Ρονάλντο 2-2! (videos)

a 157
a 5633Η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης εξελίχθηκε σε ένα bras de fer μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δυο ομάδες, αναδείχθηκαν για 19η φορά ισόπαλες στο “Καμπ Νόου”, μένοντας στο 2-2, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και με τους Ρονάλντο – Μέσι να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της βραδιά (από δύο γκολ ο καθένας τους).

Ισόπαλες έμειναν και στα δοκάρια οι δυο ομάδες, αφού για την Ρεάλ ο Μπενζεμά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, κάτι που έκανε και ο Μοντόγια στο 88′.

Ο Πορτογάλος έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε έξι σερί clasicos, ενώ ο Μέσι σκόραρε για 17η φορά σε clasico.

Το ματς ξεκίνησε, με τα βλέμματα να στρέφονται στις εξέδρες του “Καμπ Νόου”, λόγω του εκθαμβωτικού κορεό που είχαν ετοιμάσει οι φίλοι της Μπαρτσελόνα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, θέλοντας να δείξουν ότι εκείνοι θα είναι το αφεντικό, αλλά η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία καταγράφηκε για τους φιλοξενούμενους.

a1 28

Στο 19′ ο Σέρχιο Ράμος από κοντά δεν κατάφερε να βρει στόχο με το κεφάλι, ενώ και την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Ινιέστα δύο λεπτά αργότερα.

Στην επόμενη καλύτερη στιγμή του ματς και μάλιστα στο πρώτο σουτ με στόχο το τέρμα, η Ρεάλ σκόραρε με τον Ρονάλντο να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα από την πάσα του Μπενζεμά.

a2 22

Ο «CR7» πανηγύρισε ξανά το γκολ του με το περίφημο, πλέον, “calma – calma”:

Barcelona 0-1 Real Madrid – C. Ronaldo 23′ από simaotvgolo12
Aμέσως μετά, ο Γάλλος έχασε την ευκαιρία από… σερβιτόρος να γίνει εκτελεστής αφού στο 25′ πλάσαρε από κοντά ανενόχλητος τραντάζοντας το αριστερό δοκάρι του Βαλντές.

Εκεί αφυπνίστηκαν οι γηπεδούχοι και στο 31΄ο Μέσι ήρθε να… τιμωρήσουν τους παίκτες του Μουρίνιο που δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Πέπε με φάτσα στο τέρμα του Κασίγιας δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη σέντρα του Μοντόγια και ο Μέσι έκανε εύκολα το 1-1.

Barcelona 1-1 Real Madrid – Messi 31′ από simaotvgolo12
Στην επανάληψη, δεν χρειάστηκε να… δημιουργηθεί φάση.

Ο Μέσι μετέτρεψε ένα φάουλ έξω από την περιοχή σε απλή διαδικασία, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κασίγιας, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 61΄.

Barcelona 2-1 Real Madrid – Messi 61′ από simaotvgolo12
Η χαρά των Καταλανών, όμως, κράτησε για πέντε λεπτά αφού, ο Ρονάλντο “χτύπησε” κι αυτός με τη σειρά του για δεύτερη φορά στο ματς κάνοντας το 2-2.

Ο Μεσούτ Εζίλ έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στο Πορτογάλο και εκείνος από θέση τετ α τετ δεν έχασε την ευκαιρία να κουνήσει τα δίχτυα του Βαλντές για δεύτερη φορά.

Barcelona 2-2 Real Madrid – Ronaldo 66′ από simaotvgolo12
Ο Θεός της δικαιοσύνης έδειξε ότι παρακολουθεί κι εκείνος το σπουδαίο ντέρμπι μαζί με όλο τον πλανήτη, αφού στο 88′ ο Μοντόγια έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κασίγιας και η αυλαία στην σπουδαία παράσταση των Μέσι – Ρονάλντο έπεσε με το χειροκρότημα να μοιράζεται ισόποσα και στους δύο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες (28′ Μοντόγια), Μαστσεράνο, Αντριάνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Φάμπρεγκας (64′ Αλέξις Σάντσες), Πέδρο, Μέσι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ (80′ Κακά), Ντι Μαρία (88′ Εσιέν), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (62′ Ιγκουαΐν).

Πηγή: Woop.gr