Το Κέντρο Νεότητας Σωτήρας στη 2η Έκθεση Βιβλίου

a 126 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 5468 Ειδήσεις, Νέα ΑμμοχώστουΔυναμική αντιπροσώπευση είχε ο Δήμος Σωτήρας στην 2η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου που ξεκίνησε στις 26 Οκτωβρίου και κλείνει τις πόρτες της σήμερα στην πλατεία Μητροπόλεως στο Παραλίμνι. Το Κέντρο Νεότητας του Δήμου μας παρουσιάστηκε στις εκδηλώσεις που πλαισίωναν την έκθεση με το χορευτικό του συγκρότημα.

a1 16 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ο Δήμος μας αντιπροσωπεύθηκε, επίσης και από τη Δημοτική Χορωδία αλλά και από τη Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού η οποία χτες αλλά και σήμερα το απόγευμα (μετά τις 4:00) μαγειρεύει και προσφέρει δωρεάν κολοκάσι, σε περίπτερο ειδικά διαμορφωμένο με το όνομα του Δήμου Σωτήρας.

Μεγάλο ενδιαφέρον για το Θεατρικό Εργαστήρι του Κέντρου Νεότητας
Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έγινε η συνάντηση για καθορισμό των ωρών που θα λειτουργεί το Θεατρικό Εργαστήρι του Κέντρου Νεότητας. Το ευχάριστο είναι ότι ενδιαφέρθηκαν πολλά άτομα από το Δήμο μας και το θεατρικό εργαστήρι θα λειτουργήσει κανονικά. Τα μαθήματα θεάτρου για ενήλικες θα γίνονται κάθε Τρίτη στις 20:00 στην αίθουσα του Δημαρχείου. Η ομάδα αυτή θα επιλέξει ένα θεατρικό έργο και θα ανεβάσει παραστάσεις τόσο στο Δήμο μας όσο και σε γειτονικά χωριά και δήμους για φιλανθρωπικό σκοπό.

SotiraNews