Στήριξαν 20 οικογένειες οι Εθελοντές της Σωτήρας

CEB1 1 Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού, Φιλανθρωπικά
Πράξη την ευχή «Κανένα μωρό αυτά τα Χριστούγεννα χωρίς δώρο» έκαναν τα μέλη του Σώματος Εθελοντών του Δήμου Σωτήρας και της υποομάδας του, Μικροί Εθελοντές Σωτήρας.

CEB1 1692 Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού, Φιλανθρωπικά

Την περασμένη Τετάρτη οι μεγάλοι και μικροί εθελοντές της κοινότητας, στη διάρκεια χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης με Άγιο Βασίλη, χάρισαν από ένα παιγνίδι σε όλα τα μικρά παιδιά της Σωτήρας.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σωτήρας Γεώργιο Ττάκκα, παράλληλα οι εθελοντές δημότες φρόντισαν ώστε 20 τουλάχιστον άπορες οικογένειες στον Δήμο να εξασφαλίσουν κουπόνια για ψώνια από υπεραγορές και άλλη βοήθεια σε είδη, ώστε να περάσουν τις γιορτές όσο καλύτερα γίνεται.

Τα χρήματα για όλες αυτές τις δράσεις, πρόσθεσε ο δήμαρχος Σωτήρας, εξασφαλίστηκαν μέσα από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και φιλανθρωπικά παζαράκια όπου συμμετείχε το τελευταίο διάστημα το Σώμα Εθελοντών του Δήμου, προωθώντας προς πώληση χριστουγεννιάτικα στολίδια και άλλες χειροποίητες κατασκευές που κατασκεύασαν τα μέλη του γι’ αυτό τον κοινωφελή σκοπό.

Το Σώμα, στην τρίχρονη δραστηριοποίησή του, κατάφερε να συγκεντρώσει και να μοιράσει σε άπορους δημότες πάνω από 25.000 ευρώ, βοηθώντας επιπρόσθετα, με ειδικές εκστρατείες, οικογένειες δημοτών των οποίων κάποιο από τα μέλη αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.

Πηγή: Φιλελεύθερος