Διαδρομή Αγάπης 2012 από σύνδεσμο “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”

a1 20 Ειδήσεις, Μικρά Μυστικά
a1 199 Ειδήσεις, Μικρά Μυστικά
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Ονειρο Μια Ευχή» (πρώην Κάνε μια Ευχή) διοργανώνει τη δωδέκατη ετήσια «Διαδρομή Αγάπης» στις 15, 16, 17 και 18 Μαρτίου 2012… 

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο στόχος της τετραήμερης πορείας μοτοσικλετιστών είναι διπλός: να ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από τα πολλαπλά προβλήματα του παιδικού καρκίνου και να ενισχύσει οικονομικά το φιλανθρωπικό έργο του «Ενα Ονειρο Μια Ευχή».

Προστίθεται ότι οι εθελοντές μοτοσικλετιστές θέλουν, παράλληλα, να περάσουν το δικό τους μήνυμα: αγάπη για το σωστό μοτοσικλετισμό και αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Κατά τη διάρκεια της «Διαδρομής Αγάπης» οι μοτοσικλετιστές και οι εθελοντές του «Ενα Ονειρο Μια Ευχή» θα σταθμεύουν σε πόλεις και χωριά όπου εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, συνεργατικών ιδρυμάτων, σωματείων, εταιριών καθώς και άτομα, θα μπορούν να κάνουν τις εισφορές τους σε εντεταλμένα μέλη του Συνδέσμου. Οι εισπράξεις από τη «Διαδρομή Αγάπης» θα βοηθήσουν το Σύνδεσμο να πραγματοποιήσει ευχές των παιδιών που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου, στο πλαίσιο του προγράμματος ψυχολογικής υποστήριξης, και να ενισχύσει οικονομικά τις οικογένειές τους.

Την Πέμπτη, 15 Μαρτίου, η πορεία θα αρχίσει στις 8 πμ από το Δημαρχείο Στροβόλου και θα καλύψει σχολεία και κοινότητες δυτικά της πρωτεύουσας. Την ίδια ημέρα κλιμάκιο μοτοσικλετιστών θα επισκεφθεί σχολεία στη Λάρνακα. Την Παρασκευή, 16 Μαρτίου, η πορεία θα καλύψει σχολεία στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου.

Η επίσημη εκκίνηση θα δοθεί από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Λουκά Λουκά, το Σάββατο, 17 Μαρτίου, στις 8.30 πμ στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης, στην Τάφρο Ντ’ Αβίλλα, κοντά στο Δημαρχείο Λευκωσίας. Η πορεία θα κατευθυνθεί προς την Πάφο και από εκεί με διάφορα κλιμάκια θα καλύψει τις επαρχίες Πάφου, Λεμεσού, Λάρνακας και Λευκωσίας.

Την Κυριακή, 17 Μαρτίου, διάφορα κλιμάκια θα καλύψουν κοινότητες στην ελεύθερη Αμμόχωστο, τη Λάρνακα, το Τρόοδος και τη Λευκωσία.

Σημειώνεται ότι η πορεία διεξάγεται με τη συνεργασία δικυκλιστών της Ομάδας «Ζ» της Αστυνομίας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22311277, 22752595, 99448723, 99518452, 99699840.