Ηλικιωμένος αποπειράθηκε να δολοφονήσει 20χρονο

a 461 Ειδήσεις
a 7461 Ειδήσεις
Απόπειρα φόνου εναντίον 20χρονου από τα Λειβάδια διερευνά η αστυνομία. Δέκα λεπτά μετά τη μία χθες το μεσημέρι, η αστυνομία έλαβε πληροφορία, ότι άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε 20χρονο, σε δρόμο στα Λειβάδια. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τραυματισμένο τον 20χρονο, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας… 

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία η οποία ανέφερε ότι δράστης της απόπειρας φόνου, είναι ηλικιωμένο πρόσωπο και ότι έφυγε από τη σκηνή με συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τους αριθμούς εγγραφής, που δόθηκαν στην Αστυνομία, το αυτοκίνητο ανήκει σε 74χρονο κάτοικο Λευκωσίας. Γύρω στις 2.40 το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 74χρονο σε καφενείο στη Λακατάμεια. Ο ηλικιωμένος φέρεται να παραδέχτηκε προφορικά στους αστυνομικούς, τη διάπραξη του εγκλήματος.

Ο 74χρονος, που συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς και το όπλο, που χρησιμοποίησε, το οποίο βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. Η κατάσταση της υγείας του νεαρού είναι σοβαρή αλλά δεν εμπνέει ανησυχία.