Με επιτυχία το 23ο Φεστιβάλ Παιδιού Αγίας Νάπας (ΒΙΝΤΕΟ)

CEB14 Ειδήσεις
CEB14 Ειδήσεις

Εκατοντάδες παιδιά μαζί με τις δασκάλες και τους γονείς τους έλαβαν μέρος στο 23ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας που διοργάνωσε χθες Κυριακή 28 Μαϊου ο Δήμος Αγίας Νάπας με τη συνεργασία του Οικολογικού Δημοτικού Σχολείου «Αντώνης Τσόκκος», του Οικολογικύ Νηπιαγωγείου Αγίας Νάπας, τους συνδέσμους γονέων των δύο σχολείων και την Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, η οποία ως γνωστό εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες, οι οποίες είχαν ως θέμα τους τον τύπο του νερού Η20 όπως Αγγειοπλαστική, Ζωγραφική, πλαστελίνη, παραδοσιακό Ζύμωμα και Φούρνισμα ψωμιού, να φτιάξουν πρωτότυπα παιγνίδια και κατασκευές. Επίσης, έπαιξαν καλαθόσφαιρα, παιγνίδια στα φουσκωτά και πέρασαν όμορφες στιγμές με τις αγαπημένες Μασκότ-ήρωες της Ντίσνεϋ από την ομάδα «Πολύχρωμη Διασκέδαση».

CEB13 Ειδήσεις

Παράλληλα διασκέδαζαν με τη μουσική, το χορό και τα τραγούδια που παρουσίασαν το «Μουσικό Ωδείο Νίκης Αντωνίου», η Σχολή Χορού «Performer’s Academy of Dance», το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Αγίας Νάπας, το «Olympias Frenaros» ο Χορευτικός ΄Ομιλος του Δήμου Αγίας Νάπας και με την ξεκαρδιστική θεατρική παράσταση του Σατιρικού Θεάτρου «Το Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο». Τέλος, απόλαυσαν το παγωτό τους που τους πρόσφερε δωρεάν η Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας Π.Ο.Π.Ο.

CEB12 Ειδήσεις

CEB15 Ειδήσεις

CEB16 Ειδήσεις

CEB17 Ειδήσεις

%25CE%25B1 Ειδήσεις

SotiraNews