Νεκρή βρέθηκε 30χρονη μητέρα από τη Δερύνεια

a 244 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 7731 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Νεκρή στο διαμέρισμα της στη Δερύνεια βρέθηκε το πρωί 30χρονη, ξενοδοχειακή υπάλληλος, ομογενής από τη Γεωργία, μητέρα τριών ανήλικων αγοριών ηλικίας τριάμισι, 6 και 9 χρόνων, τα οποία την ώρα εκείνη βρίσκονταν στο σχολείο… 

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Γιώργος Οικονόμου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 10:15 το πρωί δόθηκε πληροφορία από πολίτες ότι από όροφο διαμερισμάτων στη Δερύνεια αναδυόταν καπνός. Επιτόπου μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι αναγκάστηκαν να παραβιάσουν παράθυρο της κουζίνας για να εισέλθουν στο σπίτι, αφού ήταν κλειδωμένα».

Πρόσθεσε ότι «η εστία του καπνού εντοπίστηκε στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος και συγκεκριμένα στο κρεβάτι πάνω στο οποίο βρισκόταν αναίσθητη νεαρή γυναίκα. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ στη σκηνή κλήθηκε γιατρός, ο οποίος και διαπίστωσε ότι η 30χρονη γυναίκα ήταν νεκρή».

Ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως «διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα που κατάγεται από τη Γεωργία, είναι χωρισμένη και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, ενώ οι γονείς της διαμένουν στην Ελλάδα. Στη σκηνή κλήθηκε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία διενήργησε αυτοψία και απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας».

Ανέφερε ακόμα ότι «από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι η φωτιά προκλήθηκε από αναμμένο αποτσίγαρο. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της νεαρής γυναίκας θα διαπιστωθούν αύριο κατά τη νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου».

Σε σχετική ερώτηση, ο κ. Οικονόμου απάντησε ότι «η κοπέλα έφερε απλώς ελαφρά εγκαύματα στο ένα της χέρι», ενώ δίπλα από το κρεβάτι οι Αστυνομικοί εντόπισαν ένα τασάκι και τσιγάρα.

Όπως ανέφερε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, βρέθηκε «νεκρή γυναίκα, με εγκαύματα, η οποία ήταν ντυμένη στο κρεβάτι ξαπλωμένη οριζόντια. Αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια. Φαίνεται ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από αναμμένο τσιγάρο μέσα στο κρεβάτι και η γυναίκα φέρει εγκαύματα στο δεξί χέρι και στο δεξιό μέρος της κεφαλής».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η κ. Αντωνίου είπε ότι πιθανότατα η κοπέλα να πέθανε από αναθυμιάσεις, αλλά αυτό θα γίνει γνωστό κατά τη διάρκεια της νεκροτομής.

Πηγή: Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων