Κοκαϊνη και κάνναβη στην κατοχή 31χρονου στη Δερύνεια

a 16 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Γραμμάρια κοκαΐνης, αποτσίγαρα με κάνναβη και το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ εντοπίστηκαν στο σπίτι 31χρονου στη Δερύνεια ο οποίος συνελήφθη.

a 1000 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σύμφωνα με την Αστυνομία το Σάββατο, γύρω 16:30 το απόγευμα μέλη της ΥΚΑΝ μετά από πληροφορία έθεσαν υπό παρακολούθηση την οικία 31χρονου στην Δερύνεια. Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης ο 31χρονος θεάθηκε να εξέρχεται από την οικία του και να μεταβαίνει πεζός σε ανοικτή περιοχή που βρίσκεται απέναντι.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ τον πλησίασαν για να τον ανακόψουν και μόλις τους αντιλήφθηκε τράπηκε σε φυγή με αποτέλεσμα να ανακοπεί μερικά μέτρα πιο κάτω.

Κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχου που διενεργήθηκε στον 31χρονο εντοπίστηκε στην αριστερή τσέπη του παντελονιού του, τεμάχιο χαρτί, που περιείχε ένα νάιλον σακουλάκι με ποσότητα άσπρης σκόνης -κοκαΐνης βάρους 0,3 γραμμαρίων.

Η κοκαΐνη παραλήφθηκε ως τεκμήριο και ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Δυνάμει δικαστικού εντάλματος ακολούθησε έρευνα στην οικία του κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν σε τασάκι στο σαλόνι δύο χειροποίητα αποτσίγαρα με κάνναβη τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. Επίσης παραλήφθηκε το χρηματικό πόσο των 650 ευρώ για το οποίο ο 31χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ όπου ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη του στην υπόθεση και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ