37χρονος από τη Σωτήρα βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα εστιατορίου στην Κακοπετριά (βίντεο)

a 95 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 1748 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Νεκρός σε διαμέρισμα στην Κακοπετριά, το οποίο ενοικίασε ο ίδιος, εντοπίστηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα 37χρονος από την Σωτήρα, πατέρας 2 ανήλικων παιδιών.

Στη σκηνή έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, μέλη της οποίας εντόπισαν τον 37χρονο ανάμεσα σε διάφορα αντικείμενα που καταδεικνύουν χρήση ναρκωτικών καθώς και διάφορες ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητα τους. Εκτιμάται ότι πρόκειται για κοκαϊνή ή πιθανόν κάποιο άλλο σκληρό ναρκωτικό.

Ο 37χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο της Ευρύχου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής, Νικόλας Χαραλάμπους, και εκ πρώτης όψεως εκτιμάται ότι πρόκειται για θάνατο από χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διαπιστωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του.

Δυστυχώς ο άτυχος 37χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν γνωστό πρόσωπο στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών Αμμοχώστου και μάλιστα πριν από περίπου μια εβδομάδα είχε εντοπιστεί σε οικία στη Σωτήρα μαζί με άλλα 3 πρόσωπα από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, όπου όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνα, έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ωστόσο είχε καταφέρει να διαφύγει και εκ τότε καταζητείτο δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μέχρι και την Πέμπτη, οπότε γράφτηκε το τραγικό φινάλε.