Κους-Κους της ημέρας: 4 γνωστοί ηθοποιοί καθαρίζουν κολοκάσι!

a4 2 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου
a4 10 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Αποκαλύπτει η Κατίνα:

Σας τα ‘λεγα την περασμένη Κυριακή αγαπητοί μου αναγνώστες αλλά δεν με πιστεύατε! Κάτι μεγάλο θα γίνει στο αλεπουδοχώρι μας στις 4 του Οκτώβρη. Μια “γκουρμέ” βραδιά με πρωτότυπες συνταγές με βάση το εθνικό μας προϊόν, το κολοκάσι. Για όλους εσάς που βαρεθήκατε το γιαχνί, τον καππαμά και τις πούλλες τις τηγανιτές, να η ευκαιρία σας να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Κάποιο πουλάκι μας σφύριξε πως αυτά που θα δοκιμάσουμε θα είναι όχι μόνο πρωτότυπα αλλά και κάτι που δεν θα είχαμε ποτέ σκεφτεί. Όπως για παράδειγμα, ένα ιδιαίτερο γλυκό με κολοκάσι! Ανυπομονούμε!

a1 6 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

a2 2 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Για τον σκοπό, όμως, αυτό της εκδήλωσης, 4 γνωστοί ηθοποιοί του θεάτρου και της τηλεόρασης, η Νιόβη Χαραλάμπους, ο Δημήτρης Αντωνίου, η Μαρίνα Αργυρίδου και ο Γιώργος Κυριάκου (που φέτος θα ανεβάσουν την παράσταση “Το Τρίτο Στεφάνι” του ΘΟΚ), βρέθηκαν στη μέση ενός κολοκασοχώραφου στη Σωτήρα και έφτιαξαν ένα βίντεο, παρέα με την γιαγιά Αντριανού Παρασκευά, για το πως καθαρίζουμε σωστά ένα κολοκάσι! Η Κατίνα εξασφάλισε αποκλειστικά για εσάς φωτογραφίες από τα μπάκστέιτζ που μας κάνουν να ανυπομονούμε να δούμε το βίντεο.

a3 2 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Α, και αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο ηθοποιός Γιώργος Κυριάκου, δείτε το παρακάτω βίντεο που εδώ και αρκετά χρόνια είναι viral και θα καταλάβετε (συγγνώμη για τις αισχρολογίες)…

Κουίζ της εβδομάδας:

Ποιος πασίγνωστος εργένης επιχειρηματίας, με μανία στο φαγητό, πιάστηκε σε λουκούλειο δείπνο στον “Σίμο” να φορεί αυτή την απειλητική ομολογουμένως μπλούζα που πάνω γράφει το χαρακτηριστικό: “Φάγε ή αλλιώς θα φαγωθείς!”. Μάλλον θα είναι το μότο και η φιλοσοφία της ζωής του…

a 36 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Αυτά λοιπόν για σήμερα και θα τα πούμε την ερχόμενη εβδομάδα με περισσότερα καυτά και αποκαλυπτικά κους κους από το αγαπητό μας αλεπουδοχώρι!!

Σας φιλώ,

Κατίνα

xxx