Βρετανοί κάτοικοι Αμμοχώστου παρέδωσαν €400 στον Δήμο Σωτήρας

a 16 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 2320 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σε μία συγκινητική κίνηση προχώρησε η κοινότητα των βρετανών κατοίκων που διαμένουν μόνιμα στη Σωτήρα και την ευρύτερη επαρχία Αμμοχώστου. Αντιπροσωπεία από την Αγγλικανική Εκκλησία της Αμμοχώστου, St. John, τη Δερύνεια και Christ Church στην Αγία Νάπα, παρέδωσαν τις εισφορές που μάζεψαν από την υπέροχη εκδήλωση “Προσευχές Πεντηκοστής” που διεξήχθη στις 7 Ιουνίου στο Παραλιακό Αμφιθέατρο Δήμου Σωτήρας. Από την εκδήλωση αυτή μαζεύτηκε το ποσό των €400 για τους ενδεείς συνανθρώπους μας, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στη Σωτήρα.

Μετά από δηλώσεις του στο SotiraNews, ο κ. Paul Maybury, επίσκοπος και συντονιστής της μητροπολιτικής περιφέρειας της Αμμοχώστου και του Κόλπου, ανέφερε ότι “είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να προσφέρουμε αυτό το μικρό ποσό στους συνανθρώπους μας, το οποίο δείχνει το ενδιαφέρον που έχουμε για την κοινότητα η οποία μας φιλοξενεί, και παράλληλα προσευχόμαστε για το καλό όλων των συνανθρώπων μας”.

Την επιταγή παρέλαβε ο Δήμαρχος Σωτήρας, κύριος Γεώργιος Τάκκας, ο οποίος την παρέδωσε με τη σειρά του στους εκπροσώπους της Εκκλησίας Σωτήρας Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Ιωάννου και Πατήρ Γεώργιο Χατζηαδάμου.

Με την κίνησή τους αυτή, τα μέλη της Αγγλικανικής Εκκλησίας της επαρχίας Αμμοχώστου αποδεικνύουν έμπρακτα τη στενή συνεργασία που υπάρχει τόσο μεταξύ κοινοτήτων, όσο και μεταξύ εκκλησιών, πράγμα που δείχνει τους συνεκτικούς δεσμούς που διατηρούν οι χριστιανικές κοινότητες μεταξύ τους.

a1 2 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας εδώ

SotiraNews