455 πακέτα λαθραία τσιγάρα και χασίς στην κατοχή 46χρονου στην Αγία Νάπα

CEB1 2 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
CEB1 7 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Για χασίς και λαθραία τσιγάρα συνελήφθη 46χρονος ο οποίος είχε στην κατοχή του μικρή μεν ποσότητα ναρκωτικών ουσιών αλλά πολύ πιο μεγάλη ποσότητα αφορολόγητων τσιγάρων.

Στη σύλληψη του 46χρονου Βούλγαρου- μόνιμου κατοίκου Κύπρου- προχώρησε η αστυνομία χτες το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ύστερα από πληροφορίες, άνδρες της ΥΚΑΝ ανέκοψαν το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 46χρονος στην Αγία Νάπα και σε έρευνα που διενήργησαν στο πακέτο τσιγάρων που είχε πάνω του βρήκαν ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε φυτική ύλη κάνναβης.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι όπου διαμένει στην Αγία Νάπα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ντουλάπι ένα σακουλάκι που περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους 0.2 γραμμαρίων ενώ στο υπνοδωμάτιο βρέθηκαν μέσα σε χάρτινα κουτιά 455 πακέτα τσιγάρα και 10 πακέτα καπνός όλα αδασμολόγητα.

Ειδοποιήθηκε το Τμήμα Τελωνείων το οποίο αφού κατάσχεσε τα αδασμολόγητα τσιγάρα άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό της χώρας προέλευσης αλλά και του τρόπου διακίνησής τους.

Παράλληλα, έρευνες για την προέλευση των ναρκωτικών άρχισε και η Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών.

Αργότερα σήμερα αναμένεται ο 46χρονος Βούλγαρος να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου από το οποίο θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης προς διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών.

SotiraNews