Σε κρίσιμη κατάσταση 49χρονος από το Αυγόρου έπειτα από πτώση από τον 5ο όροφο

a 29 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 805 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Εξαιρετικά κρίσιμη θεωρείται η κατάσταση της υγείας 49χρονου κάτοικου Αυγόρου, ο οποίος λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας έπεσε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, από την ταράτσα του 5ου ορόφου πολυκατοικίας στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11:40 το μεσημέρι της Δευτέρας λήφθηκε πληροφορία ότι άτομο έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας. Επί τόπου μετέβησαν μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων του ΤΑΕ Λάρνακας και της Άμεσης Επέμβασης όπου ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσαν πως το άτομο που φαίνεται να έπεσε από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας είναι Ελληνοκύπριος ηλικίας 49 χρόνων, κάτοικος Αυγόρου. Η Αστυνομία δεν έχει εξασφαλίσει μαρτυρία αναφορικά με τις συνθήκες της πτώσης του 49χρονου.

Ο 49χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου εισήχθη στο χειρουργείο. Η κατάσταση του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς εξαιρετικά κρίσιμη.

Γύρω στις 6 το απόγευμα ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους επισκέφθηκε τη σκηνή και διενήργησε αυτοψία. Εκ πρώτης όψεως ο κ. Σοφοκλέους απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.

Πηγή: ΚΥΠΕ