Κους-Κους της ημέρας: Ο καφετζιής με το Χ5 και το μπλόκο της Αστυνομίας

a 98 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου
a 2181 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Με την Κατίνα:

Μετά από το τελευταίο κους-κους που σας μεταδώσαμε αγαπητοί μας αναγνώστες την περασμένη Κυριακή αποκλειστικά από την στήλη μας “Κουβέντες του Καφενέ”, βροχή έπεσαν οι πληροφορίες για δεκάδες πικάντικα κουτσομπολιά του αλεπουδοχωρίου και των περιχώρων.

μην φοβάστε, δεν θα σας αποκαλύψουμε τα διάφορα ερωτικά σκάνδαλα που έρχονται κατά καιρούς στα αυτιά μας (και είναι πολλά). Θα σας αποκαλύψουμε, όμως, μία είδηση που ξετυλίχθηκε τις προηγούμενες μέρες σαν σενάριο χολιγουντιανής ταινίας.

Πασίγνωστος ιδιοκτήτης καφετέριας από τη Σωτήρα (ονόματα δε λέμε) αγόρασε ένα πολυτελέστατο τζιπ, μάρκας BMW X5. Μόλις το αγόρασε, λοιπόν, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, χωρίς να κρύβει την περηφάνια και την χαρά του, αποφάσισε ένα βράδυ να κάνει βόλτα στα δρομάκια της Αγίας Νάπας.

Καθώς, λοιπόν, οδηγούσε το μαύρο καλογυαλισμένο πολυτελέστατο όχημά του, βρέθηκε μπροστά από μπλόκο της Αστυνομίας. Τα μέλη της Τροχαίας, βλέποντας το τζιπ με τα φιμέ τζάμια τον σταμάτησαν, χωρίς όμως να έχει προηγηθεί κάποια παρανομία από τον οδηγό μας. Όταν αυτός σταμάτησε το αυτοκίνητο, κατά περίεργο λόγο, τον κάλεσαν να κατέβει από το όχημα. Μόλις λοιπόν, ο γνωστός επιχειρηματίας, κατέβηκε από το τζιπ, βλέποντας οι αστυνομικοί και το καθόλου ευκαταφρόνητό ανάστημά του, έβαλαν αμέσως τα χέρια στα περίστροφα, νομιζόμενοι πως είχαν μπροστά τους κάποιο μέλος του υποκόσμου!!!

Ευτυχώς, μετά κατάλαβαν την ανοησία τους και άφησαν τον πρωταγωνιστή μας ελεύθερο να συνεχίσει την παρθενική του βόλτα με το πολυτελές αυτοκίνητό του!

Αυτά, λοιπόν, φίλοι αναγνώστες για αυτή την εβδομάδα και περιμένουμε τα μέιλ σας με τα καυτά σας κουτσομπολίστικα νέα για την ερχόμενη Κυριακή!

Πολλά φιλιά,

Κατίνα

xxx