Εορτασμοί για τα 60 χρόνια Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

255BUNSET255D Ειδήσεις, Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου
Τα 60 χρόνια από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος γιορτάζει η Εκκλησία Σωτήρος και η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου σε πενθήμερο πανηγυρικών εορτασμών που θα ξεκινήσουν στις 16 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.
255BUNSET255D Ειδήσεις, Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου
 
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα καταφθάσουν στην πλατεία Ηρώων στη Σωτήρα τα τίμια λείψανα των Αγίων Μάμαντος και Θέκλης από την Ιερά Μονή Παναγίας του Κύκκου. Η υποδοχή θα γίνει στην πλατεία της Σωτήρας και θα ακολουθήσει πομπή προς τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Στις 6:15 θα τελεστεί εσπερινός.
%25255BUNSET%25255D Ειδήσεις, Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου
 
Την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στις 6 το πρωί, ενώ στις 6 το απόγευμα θα τελεστεί Εσπερινός και Παράκληση. Στις 7:30 το βράδυ θα διοργανωθεί ομιλία με ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη Φώτιο ιωακείμ στο προαύλιο του Ιερού Ναού με θέμα “Η σημασία της Μεταμορφώσεως του Κυρίου στη ζωή της Εκκλησίας – Η περίπτωση του βίου των αγίων μεγάλων μαρτύρων Μάμαντος και Θέκλης.
 
 
Την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου στις 6 το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία ενώ από τις 8:30 το βράδυ μέχρι τις 12:30 τα μεσάνυκτα θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία.
 
 
Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα θα τελεστεί εσπερινός και την Κυριακή στις 6:30 το πρωί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ενώ στις 6 το απόγευμα Παράκληση.
 
 
Ο Ιερός Ναός θα είναι ανοικτός για προσκύνημα κατά τη διάρκεια των εορτασμών από τις 6 το πρωί μέχρι και τις 9:30 το βράδυ.
 
 
Χορηγοί: Μύλοι Χατζηγιώρκη και ΣΠΕ Κοκκινοχωρίων
 
 
Χορηγός Επικοινωνίας: SotiraNews.com
 
 
Φωτογραφία: Evgeny Konasov (Αρχείο Δήμου Σωτήρας)
%25255BUNSET%25255D Ειδήσεις, Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου