Ληστές κτύπησαν το κουδούνι και ακινητοποίησαν 63χρονο με σπρέι

a 4 Ειδήσεις
a 70 Ειδήσεις

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ληστείας εις βάρος 63χρονου και 64χρονης, που διαπράχθηκε γύρω στη μια τα ξημερώματα της Πέμπτης, στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, ενώ ο 63χρονος βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του στην οικία τους και κοιμόντουσαν, ήχησε το κουδούνι της οικίας και δύο άγνωστοι άντρες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάλλινες κουκούλες που είχαν τρύπες στην περιοχή των ματιών, εισήλθαν σε αυτή.

Όπως κατήγγειλε ο 63χρονος, οι άγνωστοι ακινητοποίησαν τον ίδιο και τη σύζυγό του και αφού τους επιτέθηκαν, έκαναν χρήση σπρέι εναντίον τους και υπό την απειλή μαχαιριών, τους έκλεψαν χρυσαφικά, συνολικής αξίας €1,150 περίπου.

Ο 63χρονος στην προσπάθειά του να αποφύγει το χέρι του δράστη με το μαχαίρι, τραυματίστηκε με τη λεπίδα. Ακολούθως, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εκδορές, εκχυμώσεις και ερυθρότητα μετωπιαίας χώρας και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: ΑΝΤ1