Αρχίζει τον Οκτώβριο ο 7ος κύκλος διαλέξεων του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου

CEB1 23 Ειδήσεις, Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Παιδεία
CEB1 41 Ειδήσεις, Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Παιδεία

Αρχίζει τον Οκτώβριο ο 7ος κύκλος διαλέξεων του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου, που διοργανώνουν η Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018, το πρόγραμμα των διαλέξεων παρουσιάζει σημαντικές πρωτοτυπίες, ώστε αυτό να γίνει περισσότερο βιωματικό και με θέματα που καλύπτουν ένα γενικότερο φάσμα ενδιαφέροντος».

Προστίθεται ότι «φέτος θα πραγματοποιηθούν μόνο τέσσερεις συναντήσεις, αντί οκτώ που υπήρχαν κατά τις προηγούμενες χρονιές. Οι συναντήσεις θα έχουν τη μορφή συζήτησης στρογγυλής τραπέζης, κατά την οποία δύο ή τρεις ομιλητές θα παρουσιάζουν σύντομη εισήγηση γύρω από ένα κοινό θέμα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθεί συζήτηση».

Όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως Κωνσταντίας-Αμμοχώστου και η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017, στις 19:00.

Με την ολοκλήρωση των διαλέξεων, κατά την τελετή λήξης, που αναμένεται να γίνει στις 17 Μαΐου 2018, θα απονεμηθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Πνευματικής Διακονίας της Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23812456/7.

Πηγή: ΚΥΠΕ