8 Μαρτίου

a1 40 Υπότιτλοι Ειδήσεων
a1 223 Υπότιτλοι Ειδήσεων

Περιγράφει ο Λόρδος Είρων

Σήμερα είναι η γιορτή της γυναίκας και κανείς δεν μου ευχήθηκε Χρόνια Πολλά. Έτσι είμαι υπερήφανος για τον αναμφισβήτητο ανδρισμό μου. Και για την ομάδα μου… 

Από σήμερα τα χαράματα νιώθω δικαιωμένος. Είναι μεγάλο βάρος να μεγαλώνεις μέσα σε μια καθαρά Ανορθωσιάτικη κοινωνία της Επαρχίας Αμμοχώστου, και να είσαι ο μοναδικός “ΑΠΟΕΛίστας”. Ήμουνα σχεδόν δακτυλοδεικτούμενος. Τα πράματα χειροτέρεψαν όταν η Ανόρθωση μπήκε στους ομίλους του Champions League και μεταβλήθηκε στην καλύτερη, μέχρι εκείνη τη στιγμή, ομάδα του κυπριακού ποδοσφαίρου γράφοντας τη δική της ιστορία.

Όμως, από σήμερα νιώθω δικαιωμένος κι ανακουφισμένος, αφού ο ΑΠΟΕΛ γράφει ιστορία, αφού είναι πλέον μία από τις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για τη φετινή χρονιά. Σήμερα, αυτή η ομάδα μιας τόσο μικρής χώρας, περιθωριοποιημένης στο νοτιοανατολικότερο άκρο της Ευρώπης, γίνεται αφορμή να μιλάνε όλοι για την Κύπρο. Σήμερα όλη η Ευρώπη μας έχει στο στόμα. Όχι για να μας κοροϊδέψει για την έκρηξη στο Μαρί, ούτε για το ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στέλλει στα δικαστήρια αθώους πολίτες που τον εξύβρισαν, ούτε για τις 40 υπερήλικες που ταβολογήθηκαν στα δικαστήρια για το ποκεριζέ (συνέβησαν κι αυτά). Σήμερα όλος ο κόσμος μιλά για μια ομάδα που με τόσο μικρό κομπόδεμα, τόσο λίγους φιλάθλους κι από ένα τόσο ασήμαντο Πρωτάθλημα γίνεται αφορμή -όπως είπε και ο Πεπ Γκουαρντιόλα- να καθορίζει ολόκληρο το φετινό Champions League.

Υ.Γ.: Η σημερινή μέρα ανήκει στον ΑΠΟΕΛ. Οι γυναίκες ας γιορτάσουν αύριο!