Εισέβαλαν με όπλα σε υπεραγορά στη Μουταγιάκα και ξάφρισαν €87 χιλ.

a 92 Ειδήσεις
a 1583 Ειδήσεις

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία Λεμεσού για εντοπισμό και σύλληψη τεσσάρων προσώπων που συμμετείχαν σε ένοπλη ληστεία υπεραγοράς στην τουριστική Γερμασόγειας, η οποία σημειώθηκε στις 19:20 χθες, με τη λεία των δραστών να υπολογίζεται περί τις €87 χιλιάδες.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, οι δράστες έφθασαν στη σκηνή με αυτοκίνητο, από το οποίο αποβιβάστηκαν τρία πρόσωπα, ενώ στο αυτοκίνητο παρέμεινε τέταρτο πρόσωπο που εκτελούσε χρέη οδηγού.

Την ώρα εκείνη η υπεραγορά είχε μόλις κλείσει και σε αυτήν βρίσκονταν οι δυο τελευταίοι πελάτες καθώς και πέντε υπάλληλοι, οι οποίοι έντρομοι είδαν τους τρεις κουκουλοφόρους να παραβιάζουν την ελεγχόμενη είσοδο που είχε λίγα λεπτά νωρίτερα κλείσει και να εισέρχονται προτάσσοντας πιστόλια.

Ένας εκ των ληστών απειλώντας την υπεύθυνη της υπεραγοράς ότι θα τη σκοτώσει, μιλώντας σπαστά ελληνικά, την ανάγκασε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που βρίσκονταν τα χρήματα του τελευταίου τριημέρου και να του τα παραδώσει.

Μόλις πήραν τα χρήματα, τα οποία υπολογίζονται σε €87 χιλιάδες, οι δράστες επιβιβάστηκαν ξανά στο αυτοκίνητο που τους ανέμενε και εξαφανίστηκαν, ενώ από έρευνες που ακολούθησαν, το όχημα εντοπίστηκε να φλέγεται 2 χιλιόμετρα βορειότερα.

Ο κ. Σωτηριάδης ανέφερε ότι η Αστυνομία εξετάζει, μεταξύ άλλων, και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της υπεραγοράς, το οποίο κατέγραψε τις κινήσεις των δραστών.