8 εκδηλώσεις σε Αγία Νάπα-Πρωταρά, που δεν πρέπει να χάσεις τον Αύγουστο

Πολλές, ποικίλες και άκρως ενδιαφέρουσες αναμένονται να είναι και φέτος οι εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην ελ. επαρχία Αμμοχώστου.

Από live αγαπημένων καλλιτεχνών και μουσικές παραστάσεις, μέχρι παραδοσιακά φεστιβάλ και θερινό σινεμά, η ατζέντα για το φετινό Aύγουστο είναι σχεδόν “φουλ”.
%255BUNSET%255D Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Protaras Summer Film Festival
Στο 5ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου στον Πρωταρά, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου στην Κύπρο, επέστρεψε για 5η συνεχόμενη χρονιά, προτείνοντας μας δημοφιλείς ταινίες κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό του Πρωταρά. Εξάλλου, το “Protaras Summer Film Festival” αποτελεί πλέον, τον πιο αγαπημένο ψυχαγωγικό θεσμό της καλοκαιρινής περιόδου για όσους διακοπεύουν στα ανατολικά του νησιού. Το φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου διοργανώνεται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι από το 2013 και έπειτα από την Νεολαία Δήμου Παραλιμνίου στην πλατεία εκδηλώσεων του Πρωταρά (μπροστά από το ξενοδοχείο ODESSA).

Οι ταινίες που θα προβληθούν μέχρι και τις 30 Ιουλίου, οπότε το φεστιβάλ κλείνει τον κύκλο του, είναι οι ακόλουθες:
Σάββατο 29 Ιουλίου
20.00 Despicable Me 3 (Kινούμενα Σχέδια, Κωμωδία) Aγγλική Γλώσσα
22.00 Transformers: Last Knight
Κυριακή 30 Ιουλίου
21.00 Going in Style (Kωμωδία, Εγκληματική)
%255BUNSET%255D Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

1ο Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού
Ένα φεστιβάλ γεμάτο παράδοση του τόπου μας, ετοιμάζει ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών, ο οποίος θα διοργανώσει το 1ο Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού στις 4, 5 και 6 Αυγούστου 2017 στην Επαρχία Αμμοχώστου στο Πρωταρά.
Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι η ενημέρωση των αιτητών μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων του ρόλου του ΚΟΑΠ και η συμμετοχή ντόπιων εταιρειών καθώς επίσης και η προώθηση διαφόρων κυπριακών εδεσμάτων της κυπριακής κουλτούρας. Μέσα από το φεστιβάλ αυτό, ντόπιοι και τουρίστες θα γνωρίσουν τα κυπριακά εδέσματα και θα ενημερωθούν για τα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα τα οποία συγχρηματοδοτούνται από την Ε.Ε και την Κυπριακή Δημοκρατία. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές διαλέξεις / ομιλίες για τα μέτρα επιχορήγησης του Οργανισμού.
Στο τριήμερο φεστιβάλ θα προσφέρονται και θα πωλούνται Κυπριακά παραδοσιακά εδέσματα.
Επίσης θα παρουσιάζεται πλούσιο πολιτιστικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Κατερίνα ΚΟΥΚΑ, Δώρος ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ, Μιχάλης ΤΕΡΛΙΚΑΣ, Χαράλαμπος Γαργαρονουράκης, Αρετή ΚΕΤΙΜΕ, Θανάσης ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Μιχάλης ΒΙΟΛΑΡΗΣ, Κωνσταντίνα, Κώστας ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, Μιχάλης ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ, Βασιλική ΧΑΤΖΗΑΔΑΜΟΥ και Δήμητρα ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
INFO: 4, 5 & 6 Αυγούστου, Πλατεία Λευκόλλα, Πρωταράς, επαρχία Αμμοχώστου.
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.
%255BUNSET%255D Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Louis Fonsi
Ο ερμηνευτής του τραγουδιού που, μετά το “Macarena” του πολύ μακρινού 1995, κατάφερε να συνθέσει εκ νέου ένα μουσικό φαινόμενο και να κάνει το ευρύ κοινό να ανακαλύψει ξανά τη latin μουσική, ετοιμάζεται να κατέβει στην Κύπρο με full band για μία συναυλία που θα ξεσηκώσει το νησί! O Louis Fonsi έρχεται στο πλαίσιο του Love + Dance World Tour, λοιπόν, έτοιμος να ξεσηκώσει το κοινό της Κύπρου.
INFO: Πέμπτη 10 Αυγούστου, Makronissos Beach, Αγία Νάπα. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 95100111.
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.
%255BUNSET%255D Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Γιώργος Σαμπάνης
Το VERANO LOUNGE BAR, μέλος του Ομίλου Sunrise Hotels το Σάββατο 5 Αυγούστου ετοιμάζει μια μοναδική μουσική βραδιά που θα μας απογειώσει. Καλεσμένος στη βραδιά αυτή θα είναι ο Γιώργος Σαμπάνης, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς κι ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής σκηνής.
Ο Γιώργος ολοκληρώνοντας μια άκρως επιτυχημένη χρονιά εμφανίσεων στο Acro στην Αθήνα, περιοδεύει σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζοντας την νέα του δισκογραφική δουλειά “Λόγια που καίνε” που έχει γίνει ήδη διπλά πλατινένια αλλά και ποιο παλιές επιτυχίες του. 
INFO: Σάββατο 5 Αυγούστου, VERANO LOUNGE BAR, Πρωταράς. Για πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 99778872.
%255BUNSET%255D Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Γιορτάζουμε 100 Μαστιχόματα με τον Σάκη Ρουβά
Ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί για μία μοναδική βραδιά εδώ στην Κύπρο για το επετειακό Μαστίχομα του καλοκαιριού που συμπληρώνει 100 μουσικές και ξέφρενες εκδηλώσεις. 
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα το γιορτάσει μαζί μας στο #Μαστιχομα100 το Σάββατο 29 Ιουλίου, στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου στις 19.00. 
INFO: Σάββατο 29 Ιουλίου, Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου,19.00. 
%255BUNSET%255D Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Πάνος Μουζουράκης
Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός στα πλαίσια των προσπαθειών του να βοηθήσει τον συνάνθρωπο μας αποφασίσαμε την διεξαγωγή συναυλίας του Πάνου Μουζουράκη το Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017 στην παραλία Αγίας Τριάδος στον Πρωταρά.
Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για το έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού που δεν είναι άλλο από την προσπάθεια ανακούφισης του ανθρώπινου πόνου σε όλο τον κόσμο, σε καιρό ειρήνης ή πολέμου.
Σας προσκαλούμε να μας υποστηρίξετε οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια.
INFO: Σάββατο, 5 Αυγούστου, παραλία Αγίας Τριάδος, Πρωταρά. Προπώληση €15, στην είσοδο €20. Πληροφορείς για πώληση εισιτηρίων 99810011.
%255BUNSET%255D Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Living Color & Arts Festival
Η Αγία Νάπα ετοιμάζεται να υποδεχτεί στις 5 και 6 Αυγούστου το πρώτο LIVING COLOR MUSIC & ARTS FESTIVAL, μια διήμερη διοργάνωση που υπόσχεται μια απαράμιλλη, αξέχαστη και ολοκληρωμένη φεστιβαλική εμπειρία. Ένα αξιοζήλευτο line-up με non-stop live μουσική από μερικά από τα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σύγχρονης μουσικής σκηνής, live art installations, διαδραστικά παιχνίδια και ποικιλία γαστρονομικών προτάσεων θα συναντηθούν σε ένα σύγχρονο φεστιβάλ που η Κύπρος δεν έχει ξαναζήσει.
Μια θεματική σκηνή 250 τετραγωνικών μέτρων, μοναδική στο είδος της, θα υποδεχτεί Top 50 DJs, και συγκεκριμένα τους Dimitri Vegas & Like Mike –που ψηφίστηκαν No1 DJ στον κόσμο το 2015 και No2 DJ το 2016 – NervoNicky RomeroQuintinoBassjackers και Angemi, τον ανερχόμενο διεθνώς DJ Paz, τον γνωστό Έλληνα DJ Junior Rush και ταλαντούχους Κύπριους DJs όπως τους Kypros AKaraviotisAndy Von Emmanouel και άλλους, που μαζί με δεκάδες performers αναμένονται να καταπλήξουν τους θεατές με μοναδικούς ψηφιακούς και ακουστικούς ήχους και εικόνες.
Και τέχνη… 
Πέρα από τη μουσική, η τέχνη θα αποτελεί ένα άλλο μεγάλο μέρος του φεστιβάλ. Σε ένα living art studio, δεκάδες καλλιτέχνες θα δημιουργούν, μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι με το κοινό, ένα τεράστιο live art wall, installations και παραστάσεις.
Και street food
Το ειδικά σχεδιασμένο γαστρονομικό τμήμα του φεστιβάλ θα προσφέρει εναλλακτικό street food για όλα τα γούστα, ενώ ένα interactive photo booth installation και μια σειρά από δημιουργικά και συναρπαστικά παιχνίδια, από ένα τεράστιο bowling μέχρι τα αγαπημένα συγκρουώμενα αυτοκινητάκια, θα αναμένουν τους επισκέπτες για ένα για ένα διασκεδαστικό διάλειμμα από τη μουσική σκηνή.
INFO: Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Αυγούστου, Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο Αγίας Νάπας. 
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ
Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Protaras Adelais Open 2017
Τριήμερο Tουρνουά Θαλάσσιας Πετοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 28-29 και 30 Ιουλίου, στην παραλία του Πρωταρά με αφορμή το 6o «Protaras Adelais Open 2017». To τουρνουά διεξάγεται υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και την Τρίτη 25/7 πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Σημειώνεται ότι στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι οκτώ πρώτες ομάδες του κυρίως ταμπλό στο παγκύπριο Beach Volley. 
INFO:  28, 29 & 30 Ιουλίου, κεντρικό γήπεδο παραλιακής Πρωταρά.
Πηγή Time Out Cyprus