Καυστική ανακοίνωση της «Θύρας 9» κατά Δώρου Σεραφείμ

a 78
a 2162

Εκεί που όλα έδειχναν να πηγαίνουν ρολόι απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται τόσο στα διοικητικά, όσο και στα αγωνιστικά, σημερινή ανακοίνωση της Θύρα 9 «γεννά» μία νέα κόντρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι της Ομόνοιας ξεσπούν κατά του προέδρου Δώρου Σεραφείμ μετά την απόφαση όπως να μην τους δοθούν εισιτήρια, για πώληση στο Φαν Κλαμπ, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Γι’ αυτό τον λόγο, εξέδωσαν σήμερα μία μακροσκελή ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζουν τον Δώρο Σεραφείμ ως «καταστροφέα» της Ομόνοιας και τονίζουν πως «πως αυτός ο κύριος δεν ξέρει και ούτε τον νοιάζει πια ομάδα έχει να διοικήσει».

«Το τελευταίο διάστημα η ΘΥΡΑ 9 δέχεται μια άνευ λόγου και αιτίας επίθεση από τον Δώρο Σεραφείμ και τις καθοδηγούμενες μαριονέττες του. Παρά τις προσπάθειες μας για ενότητα και παρά το γεγονός ότι επιλέξαμε να μην τοποθετηθούμε μετά τις γνωστές δηλώσεις του προέδρου του σωματείου εναντίoν των οργανωμένων, για το καλό του σωματείου και για να διαφυλάξουμε την Ομόνοια από τις όποιες αντιπαραθέσεις, σήμερα και επίσημα το Διοικητικό Συμβούλιο απέκοψε τα εισιτήρια των οργανωμένων προκαλώντας έτσι εκ νέου την οργανωμένη μας κερκίδα!», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση.

Και προσθέτει: «Οι δικαιολογίες της πολεμικής που δέχεται η οργανωμένη μας κερκίδα από τον κύριο Σεραφείμ αποτελούν άλλο ένα σημάδι πως αυτός ο κύριος δεν ξέρει και ούτε τον νοιάζει πια ομάδα έχει να διοικήσει.

Η απάντηση που πήραμε για την παύση των εισιτηρίων ήταν πως η ΘΥΡΑ 9 αρνήθηκε να κατεβάσει το πανό ενάντια στην Γενοκτονία των Παλαιστινίων στην Γάζα μετά από παρέμβαση του διοικητικού συμβουλίου, ότι αρνηθήκαμε να κατεβάσουμε την σημαία της Παλαιστίνης από την κερκίδα μας στα Σκόπια και ότι τολμήσαμε να αντισταθούμε στο έγκλημα της UEFA δημιουργώντας τη σχετική χαρτογραφία UEFA MAFIA στον πρόσφατο αγώνα με την Ανόρθωση.

Αν το έγκλημα μας είναι πως δεν ξεπουλάμε τις ιδέες μας και τα ιδανικά μας κύριε Σεραφείμ τότε καμάρι μας, όπως και καμάρι ολόκληρου του πράσινου λαού γιατί με αυτά τα ιδανικά ανδρώθηκε και αυτά θα υπηρετεί μέχρι το τέλος, γιατί έτσι προστάζει η ιστορία της Ομόνοιας».

Συνεχίζοντας, η καυστική ανακοίνωση της Θύρα 9, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Εν αντίθεση με τα δικά μας «εγκλήματα» εσύ και οι μαριονέττες σου έχετε καταφέρει να φέρετε σωρεία μετεγγραφών φέτος και τη στιγμή αυτή, μερικούς μόνο μήνες μετά, να αγωνίζεται ακόμα στην ομάδα μας η τραγική τους μειοψηφία(!), χρεώνοντας έτσι το σωματείο αρκετές χιλιάδες ευρώ».

Και καταλήγει: «Η δικιά μας έγνοια κύριε σεραφείμ δεν είναι άλλη από το συμφέρον της ομάδας μας, αυτό το δείξαμε με τη μέχρι τώρα στάση μας σε όλες τις προκλήσεις σε αντίθεση με εσένα που μοναδική σου έγνοια είναι η σύγκρουση και ο διχασμός του κόσμου της ομάδας. Η ΘΥΡΑ 9 έκανε τα πάντα για να προστατεύσει την ομάδα από τις προκλήσεις σου και αυτό το αναγνωρίζει και ο τελευταίος οπαδός της βασίλισσας, εξού και θα σε αφήσουμε στην κρίση του. Όσο για εμάς κύριε σεραφείμ, δεν έχουμε μάθει να λυγίζουμε ποτέ, τα χτυπήματα απλά μας δυναμώνουν, γιατί εμείς έχουμε βγει από τα σπλάχνα της Ομόνοιας και δεν μας τρομάζει τίποτα».

Πηγή: SentraGoal