Με πολύ μεγάλη επιτυχία το Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ του ΣΚΕ Αυγόρου “ACT BIG” (photos)

a10 3 Νέα Αμμοχώστου
a10 7 Νέα Αμμοχώστου

Διεξήχθη το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου το Φεστιβάλ ACT BIG που διοργάνωσε το Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού (ΣΚΕ) Αυγόρου σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

H εκδήλωση ήταν επίσης αφιερωμένη στη Λούλα Παπέττα, από το Αυγόρου, που έχασε πρόσφατα τη ζωή της χτυπημένη από ανίατη ασθένεια.

Η εκδήλωση άρχισε από τις 6 το απόγευμα και στο χώρο της πλατείας της Κοινότητας υπήρχαν διάφορα περίπτερα, όπως της Κοινοτικής Αστυνόμευσης, παιδικό γιόγκα, φουσκωτά, παιδικοί ήρωες, ψάρεμα, χειροτεχνίες, κοσμήματα και έργα τέχνης, χοτ ντόγκ, πίτσα, σουβλάκια και πολλά πολλά άλλα. Όλα τα περίπτερα προσφέροντας εθελοντικά από επαγγελματίες αλλά και εθελοντές.

Παράλληλα στην κεντρική σκηνή διεξήχθη το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που περιλάμβανε χορούς από τα χορευτικά συγκροτήματα ΘΟΪ Αυγόρου, “Αυκορίτισσα Φωνή”, Σχολή Χορού Γεωργία, Elena’s Oriental School, “Πνοή Studio”, κληρώσεις δώρων και ηλεκτρονική μουσική από τους Med Dred, Santon T και Incredible Dub Machine.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διεξήχθη πλειστηριασμός των επίσημων εμφανίσεων της Σαλαμίνας, Ανόρθωσης και Ομόνοιας, υπογεγραμμένες από όλους τους Ποδοσφαιριστές.

Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι η μπλούζα της Σαλαμίνας πωλήθηκε στα €150, της Ομόνοιας στα €200 και της Ανόρθωσης στα €250. Τιμή εκκίνησης ήταν τα €50.

Κατά τους χαιρετισμούς, τόσο ο Αντιπρόεδρος του ΣΚΕ Αυγόρου, Γιαννάκης Παντελή, όσο και ο Κοινοτάρχης, κ. Παναγιώτης Μιχαηλάς εξήραν τον προορισμό και τον σκοπό της Οργάνωσης “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”. Στον σκοπό αυτό αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Γιώργος Πενηνταέξ κατά τη διάρκεια ομιλίας του ευχαριστώντας ιδιαίτερα το ΣΚΕ και την Κοινότητα Αυγόρου για τη φιλοξενία μιας τέτοιας διοργάνωσης.

Αξίζει ιδιαίτερα να αναφερθεί ότι εμπνευστής της όλης εκδήλωσης ήταν ο Πιότρ Κουρσέβσκι ο οποίος ταξίδεψε από την Πολωνία στο Αυγόρου για να προσφέρει εθελοντική εργασία στο ΣΚΕ της Κοινότητας μέσω του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Νέα Γενιά σε Δράση». Αποτελεί άριστο συνεργάτη του ΣΚΕ στον Β΄ Παιδοκομικό Σταθμό Αυγόρου.

a 101 Νέα Αμμοχώστου

a1 16 Νέα Αμμοχώστου

a11 3 Νέα Αμμοχώστου

a12 3 Νέα Αμμοχώστου

a13 2 Νέα Αμμοχώστου

a14 2 Νέα Αμμοχώστου

a15 3 Νέα Αμμοχώστου

a16 2 Νέα Αμμοχώστου

a17 2 Νέα Αμμοχώστου

a2 11 Νέα Αμμοχώστου

a3 10 Νέα Αμμοχώστου

a4 7 Νέα Αμμοχώστου

a5 5 Νέα Αμμοχώστου

a6 5 Νέα Αμμοχώστου

a7 4 Νέα Αμμοχώστου

a8 3 Νέα Αμμοχώστου

a9 3 Νέα Αμμοχώστου

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Photo Sunshine (Αυγόρου) για το φωτογραφικό υλικό.
SotiraNews