ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Μετέφερε κρυφά κάνναβη σε κρατούμενο – Συνελήφθη 76χρονος

Βρετανός επιχείρησε να μεταφέρει κρυφά κάνναβη σε ομοεθνή του στα κρατητήρια Αγίας Νάπας

How a grandmother uncovered a ring of drug traffickers in exclusive, κανναβη

Ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε σε τσάντα που κρατούσε 76 χρόνος από το Ηνωμένο Βασίλειο ο οποίος μετέβηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Αγίας Νάπας για να επισκεφθεί ομοεθνή του που τελούσε υπό κράτηση.

Συγκεκριμένα την 8/1/23 ο 76χρονος κατά την διάρκεια επίσκεψης σε 48 χρονο ομοεθνή του που τελούσε υπό κράτηση στα αστυνομικά κρατητήρια της Αγίας Νάπας παρέδωσε μια πλαστική τσάντα με ρούχα για να του παραδοθούν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην τσάντα από αστυνομικό του αστυνομικού σταθμού αγίας νάπας, εντοπίστηκε ένα ξύλινο κουτί που περιείχε ποσότητα φυτικής ύλης-κάνναβης, βάρους 0,1667 γραμμαρίων.

Ο 76χρονος συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα και ανακρινόμενος ανέφερε ότι δεν γνώριζε για την ύπαρξη των ναρκωτικών και ότι μετέφερε την τσάντα κατόπιν παράκλησης του 48 χρονου. Ανακρινόμενος ο 48 χρονος παραδέχθηκε ενοχή, αναφέροντας ότι ο ίδιος ζήτησε από τον 76 χρονο να του φέρει την τσάντα αποκρύβοντάς του ότι μέσα σε αυτή υπήρχε το ξύλινο κουτί με την κάνναβη. Ο 48 χρόνος κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα που διέπραξε ενώ ο 76χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί.

Η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διερευνά.