Ιερόδουλες στη Λάρνακα σκορπούσαν AIDS και Ηπατίτιδα

a 66 Ειδήσεις
a 3707 ΕιδήσειςΠανικό έχουν σκορπίσει στη Λάρνακα, και όχι μόνο, τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων των δύο ιεροδούλων, που εκδίδονταν παράνομα στην πόλη του Ζήνωνα, αφού και οι δύο είναι φορείς σεξουαλικώς μεταδιδόμενων αφροδίσιων νοσημάτων.

Υπό το φόβο να σκόρπησαν aids και ηπατίτιδα Β’ σε δεκάδες πελάτες του αγοραίου έρωτα, οι Αρχές τέθηκαν σε συναγερμό.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες άρχισαν, ήδη, την αναζήτηση των πελατών τους, προκειμένου να τους ειδοποιήσουν ότι πρέπει να εξεταστούν. Οι αρχές ευελπιστούν ότι η δημοσιοποίηση της υπόθεσης, θα οδηγήσει και άλλους, οι οποίοι ενδέχεται να ήρθαν σε επαφή με τις συγκεκριμένες γυναίκες, να απευθυνθούν για εξετάσεις.

Οι δύο γυναίκες έχουν χαρακτηριστεί θύματα εμπορίας προσώπων, με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση και έχουν τεθεί υπό την προστασία του Γραφείου Ευημερίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε χθες το «Σίγμα», η μια είναι από την Ελλάδα και είναι μόλις 23 ετών και η άλλη από το Καμερούν, ήρθε από τα κατεχόμενα, είναι φορέας του aids και είναι έγκυος.

Συνέλαβαν αλλοδαπή για την υπόθεση
Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε ότι για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση γυναίκα από τη Βουλγαρία. Σε βάρος της διερευνώνται τα αδικήματα της μαστροπείας, της εκμετάλλευσης γυναικών και του αποζείν από κέρδη πορνείας.