Αιμοδοσία Ελ. Επαρχίας Αμμοχώστου για τους πληγέντες συνανθρώπους μας στην Ελλάδα

Όπως σας μεταφέραμε και πιο πριν, σήμερα, Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 και ώρα 10:30π.μ έλαβε χώρα στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου στο Παραλίμνι υπό την προεδρία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου, συντονιστική συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των Δήμων, της Αστυνομικής Διεύθυνσης, της Πολιτικής Άμυνας, του Στρατού και των ΜΜΕ της Επαρχίας Αμμοχώστου, με θέμα την στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών και των πληγέντων συνανθρώπων μας στην Ελλάδα. 

Αφού λήφθηκαν υπόψη οι πραγματικές ανάγκες, όπως διατυπώθηκαν από τις επηρεαζόμενες ελληνικές τοπικές αρχές, αποφασίστηκε ομόφωνα από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να μην σταλούν είδη ρουχισμού και τροφίμων, εφόσον για το θέμα αυτό υπάρχει ήδη πληρότητα και ίσως και υπερκάλυψη των υφιστάμενων αναγκών.

Αντί αυτού θα πραγματοποιηθεί συντονισμένη Επαρχιακή ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ σε συνεργασία με την Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, αύριο Πέμπτη 26/7/2018 από τις 4:μ.μ. – 9μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου που βρίσκεται δίπλα από την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας Αμμοχώστου.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 23812449 – 99416618.