Ο Μπεν Άφλεκ είναι ο νέος Batman!

a 3859
a 3859

Οι φήμες που συζητούσαν τον Τζος Μπρόλιν, τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ ή και τον Κρίστιαν Μπέιλ έμειναν φήμες και η Warner Bros έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας ότι ο Μπεν Άφλεκ είναι τελικά εκείνος που θα φορέσει τη μάσκα του Batman στην ταινία που θα σκηνοθετήσει και πάλι ο Ζακ Σνάιντερ.

Ο Σνάιντερ δήλωσε: «Ο Μπεν είναι μια ενδιαφέρουσα αντίθεση στον Σούπερμαν του Χένρι. Έχει το υποκριτικό ταλέντο να δημιουργήσει το πολυεπίπεδο πορτρέτο ενός άνδρα που είναι μεγαλύτερος και σοφότερος από τον Κλαρκ Κεντ και έχει τις ουλές ενός βετεράνου μαχητή του εγκλήματος, αλλά διατηρεί την γοητεία που ο κόσμος βλέπει τον δισεκατομμυριούχο Μπρους Γουέιν. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του.»

Οι αντιδράσεις ωστόσο στα social media ήταν στην πλειοψηφία τους από επικριτικές ως και επιθετικά απορριπτικές και μάλλον είναι μια επιλογή που προβληματίζει, τουλάχιστον όσον αφορά τους πολλούς τρόπους που μπορεί να πάει στραβά.

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει καν σενάριο άρα ο Άφλεκ έχει συμφωνήσει μόνο βάσει της κεντρικής ιδέας και του χαρακτήρα, κι έτσι η κίνησή του είναι ένα τεράστιο ρίσκο για αυτή τη φάση της καριέρας του, η οποία επιτέλους είχε επιστρέψει δυναμική μετά την θριαμβευτική βραδιά του «Επιχείρηση: Argo» στα τελευταία Όσκαρ.

Η ταινία, που ακόμη δεν έχει τίτλο, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2015.